Is nebuuuni????? Ce rost mai are politia atunci?? Tara arde,baba …

Comment on OFICIAL. Adio, radare ascunse ale Poliției! Trebuie semnalizate și anunțate by Cineva.

Is nebuuuni????? Ce rost mai are politia atunci?? Tara arde,baba isi piaptana parul… Frumos din partea lor, politistii isi pot da demisiile… Actualul guvern se joaca cu siguranta soferilor!

Recent Comments by Cineva

ACUZAȚII. Posibilă gafă uriașă a Poliției în cazul crimei din Micro 14
Pana una alta, sa nu cumva sa injunghie o nevasta/sot de avocat, ca asa bine stiu apara criminalii… Astia mai merita asa aparare??? Au omoraît un om!! Ru.si.ne!!!!!


Polițiștii dau de pământ cu Poliția Locală: “Slab pregătiți. Ne pun în pericol”
Sa nu uitam ca nici bocterii nu sunt mai buni cu mult decat cei locali, bineinteles cei din urma fiind catastrofa. Ii suni noaptea pe 112, si vin dupa o ora…deci nu doar localii sunt asa! Astia sunt prosti cu scoala:)) un mesaj sincer de la un cetatean cinstit, platitor de taxe:asa cum localii va pun viata voua in pericol, asa o puneti si voi pe a noastra, prin “eficienta” de care dati dovada! Dupa o ora la caz,si doua-trei apeluri la 112 😉 Hai sanatate tuturor!


Salariile de merit din Poliția Satu Mare, subiect strict secret. De ce?!
Oare pt ca…sefii??? Ar fi bine de aflat de ce atatea secrete…si cu ce se lauda incat au salarii de merit, au facut ceva maret??:))


FOTO/VIDEO. Protest fără precedent al taximetriștilor în Satu Mare. Sute de persoane
Nesimtitii, pe langa faptul ca nu au rest niciodata, le trebuie marire…. multi dintre ei nici macar nu stiu ce inseamna apa cu sapun,dar le trebuie “parfum”‘


VIDEO. Imagini suprinse în direct cu un bătrân spulberat de mașină în Satu Mare. Accident grav
Ce sa mai analizeze politia??? E clar ca e pe trecere, se vede clar. Orb sa fi,tot vezi. Doar….daca fetiscana e ceva pila, cunostinta….etc 😉
Citește articolul precedent:
Viața bate filmul! Un pacient cu COVID a sărit de la etaj la Spitalul Carei. Și a ajuns tot la…Carei

Închide