Nu uitati distrugerea capuselor , malul Somesului este cel mai …

Comment on OFICIAL. Primăria face primul pas. Malurile Someșului se transformă complet by vasilescu.

Nu uitati distrugerea capuselor , malul Somesului este cel mai infestat loc cu periculoasele insecte !!!!

Recent Comments by vasilescu

FOTO. BMW+anvelope vară, egal accident. Prima zăpadă, primul accident serios
Conducerea masinilor cu tractiune pe spate necesita multa experienta si stapinire de sine fapt ce lipseste tinerilor ,daca drumul e inghetat nu e asa diferenta intre cauciuc de vara si iarna , ce nu se spune ca cele de iarna sunt pt ZAPADA , lapovita etc nu gheata .Masinile astea au putere CP si cuplu mare oricand pot suprainvarti o roata si se produce alunecarea care e greu de controlat =pacat ca nu se permite efectuarea de drifturi in zone care nu sunt drum public ,( parcari ,locuri ferite ) s-ar putea castiga experienta in controlul masinii.Interesant ca masinile astea scumpe dotate cu ESP si alte sisteme de stabilitate te lasa in momentele critice .Multi soferi cu asa masini supraestimeaza performantele masinii in detrimentul experientei proprii .Nu franati brusc pe drum alunecos !!!!


Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
@ Gica contra : nu poti sa circuli corect , doar un ex : mergi pe drum ,caruta oprita in drum , linie continua : depasasti , si te inhata .Pui after shave pe fata , sau clatesti gura cu Listerine , sufli si iese alcool 0.04 si ti se face dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului ….si as mai putea continua….


Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
Amenzile sunt deja de multe ori peste cele din Germania ,( la nemti acum s-a scumpit amenda pt telefon de la 90 la 100 euro,,,,) plus ca e aberant sa fie amenzi mai mari decat salariul minim , pt ca se pedepseste si pune in dificultate financiara toata familia ,nu numai soferul !!!! cica legislatia din Ro apara familia…..???


TOPUL amenzilor date de Poliția Locală Satu Mare. Concurență serioasă pentru Poliția Rutieră
Intrucat legislatia proasta din Ro duce la faptul ca la orice masina se plateste impozit (nu ca in west unde scoti din circulatie total ,si nu platesti nimic ,fara sa te intrebe cineva ceva ) este abuziva treaba !!!!! Adica dece unul poate sa tina masina pe loc public si celalalt nu ,cand amandoi platesc acelasi lucru ! Rog un avocat dornic de afirmare sa ia problema de coarne…..


FOTO. Cea mai ”analfabetă” taxă de pescuit din județul Satu Mare
Asta nu e analfabeta, e foarte buna , in Satu Mare taxa e de 130 lei ….


Citește articolul precedent:
FOTO. Violonistul de aur al Codrului, Ionică Hainal, condus pe ultimul drum

Închide