PSD a pierdut alegerile Europarlamentare din momentul în care au …


Comment on OPINIE. Cine ar putea conduce PSD Satu Mare după încarcerarea lui Dragnea by angela.

PSD a pierdut alegerile Europarlamentare din momentul în care au câştigat alegerile parlamentare de acum doi ani când s a venit cu propunerea de prim ministru dna Sevill ,apoi cu scimbarea a doi prim miniştri şi eliminarea din PSD a membrilor care deranjau şi umilirea lui Victor Ponta.Rezultatele de acum sunt echilibrate iar PSD nu a pierdut nimic . Că nu este pe primul loc nu este o tragedie.Cu un partid majoritar de 40 de procente se fac şi greşelidar acum forţele politice sunt echilibrate . O singură observaţie aş avea aceea că dacă în locul lui Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor vine Raluca Ţurcan iar ca prim ministru dl.Orban tot acest succes al opoziţiei este echivalent cu zero.Aceasta este părerea mea.

Recent Comments by angela

FOTO/VIDEO. Asfaltare pe timp de ploaie, în județul Satu Mare! Aici sunt banii dvs.!
Părere foarte proastă atât pt cei care au dispus acest lucru cât și pt cei ce executa. Se vede că se lucrează fără simt de răspundere. RUȘINE.


FOTO. Percheziții fără precedent în mai multe localități din județ. Lovitură pentru mafia lemnului
Atata timp cat pe raza judetului Satu Mare nu exista centre de distributie controlata a materialului lemnos pt.foc asemenea fapte ca cele aratate mai din pacate se vor mai repeta.
Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Cad primii fulgi de zăpadă din această iarnă, la Satu Mare

Închide