Daca în fiecare județ se mai înființează un post de …


Comment on OPINIE. De câți prefecți ai nevoie la Satu Mare să facă mai nimic?! De trei, evident by Cetatean.

Daca în fiecare județ se mai înființează un post de subprefect, asta înseamnă 40 de posturi în plus. Așa reduce PNL posturile din administrație?

Recent Comments by Cetatean

FOTO. PROTEST. Mesaje dure pe ușile restaurantelor închise în Satu Mare
Da? Și vă cereți scuze și de la bolnavii de covid care nu mai au loc în spitale?


Protest, sâmbătă, la Satu Mare, împotriva carantinei! În fața Prefecturii
Dar dreptul de a nu muri bolnavi de covid ni-l dă Câcău! Știe că în spitale nu mai sunt locuri libere? Știe ca oameni grav bolnavi de covid nu sunt internați pentru că sunt alții mult mai grav și spitalele din județ nu mai fac față?


Număr uriaș de pacienți în carantină, în județul Satu Mare. Record de infectări
Se aruncă tot felul de cifre dar de ce nu se spune adevărul?! De ce nu se spune că în județul Satu Mare nu mai sunt locuri pentru bolnavii covid? Bolnavii nu sunt cifre, bolnavii sunt oameni! Își aduc aminte și de oameni cei care comunică cifre?


COVID-19 Satu Mare: 135 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore
În spitalele din Satu Mare nu mai sunt internați bolnavii de covid. Degeaba îi duce salvarea că nici măcar nu sunt consultați! Pur și sumplu sunt lăsați să moară! La infecțioase bolnavă de covid adusă cu salvarea de la Tășnad nu a fost consultată, i s-a spus că nu sunt locuri și să meargă înapoi la Tășnad cu ce poate. La urgență bolnav de covid cu febră 39 nu a fost consultat, trimis acasă după ce face tratament de 11 zile acasă! Ce fac autoritățile în afară că transmit cifre? Au văzut că în Italia chiar dacă nu pot fi internați bolnavii sunt cel puțin consultați? Stau în mașinile lor și medicii și asistentele merg la fiecare bolnav, duc oxigen, perfuzii, medicamente. La Satu Mare chiar nimeni nu știe să organizeze cum să fie ajutați cei ce nu pot fi internați? Domnilor care ne cereți voturile, care aveți funcții mari, când veți face ceva de folos și pentru cetățeni?


COVID-19 Satu Mare: Număr mare de infectări! Județul trece de 3,70 cazuri la mie
Poate întrebați dumneavoastră de ce bolnavii de covid sunt purtați de la un spital la altul fără să fie internați? La spitalul de infecțioase se MINTE CU NERUȘINARE! Pe scrisiarea medicală se scrie că bolnavul refuză internarea! Acesta nu e caz penal?
Citește articolul precedent:
FOTO. Casă distrusă complet de incendiu, în județul Satu Mare

Închide