Stimată doamnă Ioana, din comentariile de mai sus rezultă că …

Comment on OPINIE. Papa Francisc, cu Loganu’. (Mult) Prea Fericiții noștri, cu Merțanu’ by Foris.

Stimată doamnă Ioana, din comentariile de mai sus rezultă că va supărat vizita Suveranului Pontif. Nu sunt catolic și nu m-a supărat această vizită. Pentru mulți oameni din România acest om este emblematic și a m-a bucurat faptul că mii de oameni au fost astfel onorați cu vizita lui, dar și țara. Nu uitați că România nu este doar ortodoxă. Nu mă supără nici ortodoxia dar să fim cu picioarele pe pământ și să observăm realitatea și diversitatea religioasă. În rest vă doresc un început de săptămână plăcuta și la PRESASM spor la știri.

Recent Comments by Foris

FOTO. Cine este sătmăreanul ucis de poliția din Indonezia. Povestea sa de viață
Mi-e milă de mama acelui om, prin ce trece, dar nu pot să să-l susțin pe acel infractor care jefuia oameni care muncesc din greu pentru acei bani. Indonezienii nu sunt bogați, iar nesimțiții mai și jecmănesc. A știut de riscuri, și-a asumat.


FOTO. Un sătmărean a plecat la muncă peste hotare. A rămas șocat când s-a întors acasă
în proiect și în deviz este inclusă și refacerea podețului. Sau nu. Întrebați la primărie.


Premierul Orban îl ”execută” pe omul PSD Satu Mare de la Finanțe
Sunt deacord cu execuțiile dacă se constată că omul pus acolo nu-i de folos. Dar nu sunt deacord cu execuțiile doar de dragul lichidării PSD-ului. Până la urmă tot nepotul cuiva le va ocupa locul.


FOTO. Bărbat amendat după ce a plantat 40.000 de arbori pe terenul său! În timp ce alții defrișează
Garda de mediu ca și multe alte instituții create să amendeze pentru menținerea pensiilor speciale și exagerat de ridicate ale multor fost ofițeri și politicieni. Unii își merită banii, dar majoritatea au frecat menta toată viața.


Mămică, cu doi copii, victima unui furt în centru! Cere ajutorul sătmărenilor
Foarte urât. De la noi sa furat din mașină deși am avut bebelușul în mașină într-o clipă, în centrul orașului, de parcă stau la pândă. După amiază actele le-am primit înapoi, banii s-au dus. Măcar să trimită actele.


Citește articolul precedent:
FOTO. ”Bariere” de gunoi la marginea municipiului Satu Mare. Imagini dezolante

Închide