OPINIE. Prefectura Satu Mare a ratat zeci de sătmăreni veniți din Italia. Câtă ”competență”!

În timp ce în site-ul de casă al prefectului Radu Bud (satmareanul.ro) citim cu stupefacție că ”prefectul arată că are experiență în funcția pe care o ocupă. Comunicarea publică a acestei instituții este una ireproșabilă, nu numai la nivelul formei, ci și al conținutului”, în realitate situația este cu totul alta.

Dincolo de osanalele comandate indirect de prefectul Radu Bud pe site-ul în cauză, controlat de oamenii din cabinetul său, realitatea factuală arată că activitatea prefectului și al ”ireproșabilei” Prefecturi este cel puțin aproximativă (să nu fim mai duri), atât sub aspectul eficienței și al ”nevoii de cunoaștere”.

Concret, cei din Instituția Prefectului habar nu au că în județul Satu Mare au intrat 46 (!) de elevi sătmăreni, care au fost în excursie sau la competiții sportive în Italia, în grupuri organizate. Mai exact, în zonele în care s-a confirmat prezența coronavirusului. La care se mai adaugă peste 20 de părinți, care i-au însoțit. Deci, vorbim de circa 70 de persoane. Asta doar potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, obținute pe surse de PresaSM.

La care se mai adaugă alte câteva zeci de persoane care au venit în grupuri răzlețe! Putem vorbi, cu ușurință, de un total de peste o sută de persoane până la data (24 februarie) la care Prefectura a comunicat public DOAR 32 de sătmăreni veniți din Italia și intrați în județul Satu Mare!

Știți ce este și mai grav?! Prefectura Satu Mare nu știe nici ÎN PREZENT despre aceste cifre reale! Aflându-le de la reporterii PresaSM. Nu e glumă! Iar reporterii PresaSM le-au aflat în urma unor demersuri jurnalistice, cu surse din rândul părinților, firme private, Inspectoratul Județean Școlar sau unele instituții de învățământ.

Așadar, domnule prefect, știm că vă deranjează că vă criticăm! Știți ceva?! Ghinion… sigur nu ne oprim! Dacă Prefectura lucrează în intervalul 08.00 – 16.00, jurnaliștii o fac 24/24! Dar știți deja asta, nu?!

Ciprian Bâtea – editor PresaSM

3 Comments on "OPINIE. Prefectura Satu Mare a ratat zeci de sătmăreni veniți din Italia. Câtă ”competență”!"

 1. Nu faceti ciocu’ mare,
  Ati vrut penele la guvernare,
  Guvernare ati primit
  Si virusul s-a si ivit.
  Incompetenta isi arata coarnele
  Pe scafarliile penele.

  View Comment
 2. Din păcate prefectul s-a înconjurat de o clică de incompetenți, angajați sau nu în prefectură, care dau din gură vrute și nevrute dar nu sunt capabili de mai nimic.

  View Comment
 3. mare majoritate a functionarilor din Prefectura SM, sunt aceiasi, indiferent de guvern, nu s-a schimbat nimic, incompetenta si indolenta, este o calitate aferenta fisei postului, de aceea se mentin toti la acest nivel!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. Mărțișoare hand-made. Târg în centrul municipiului Satu Mare

Închide