OPINIE. Se împarte ciolanul! Încă un post de subprefect la Satu Mare, pentru ALDE!


În timp ce premierul liberal al României, Ludovic Orban, ne vorbește despre reducerea cheltuielilor în administrație, faptele îl contrazic în mod flagrant. Și asta pentru că în județul Satu Mare se mai înființează un post de subprefect! Așa că vom avea un prefect și doi subprefecți! Cu tot cu aparatul propriu, desigur! Adică, se mai angajează câțiva lipitori de afișe!

Din ce am aflat, numele vehiculat pentru viitorul post de subprefect este cel al lui Cosmin Bota, din partea ALDE Satu Mare. Semn că PNL se pregătește să își asigure o majoritate atât în Parlamentul României, cât și în teritoriu. Cu ”prea verticalii” politicieni de la ALDE.

În acest moment mai avem un subprefect, pe UDMR-istul Alfatter Tamas, respectiv pe prefectul liberal Radu Bud. Iată cum marea ciolaniadă nu doar că nu a dispărut, ci fenomenul este mai prezent ca niciodată.

Bun, scuza celor de la PNL este că tocmai Codul Administrativ (născut cu forcepsul în timpul guvernării roșii, o mare pată pe obrazul post-decembrist al României) prevede înființarea unui al doilea post de subprefect la Satu Mare. Dar, totuși, ”stimați” liberali care v-ați erijat în vocea societății civile și ați promis schimbări, de ce nu prorogați termenul de intrare în vigoare a acestei prevederi?!

Știți de ce?! Vă spun eu. Pentru că vă convine. Așa cum unora dintre voi v-a convenit și modificarea, prin metoda ”noaptea ca hoții”, a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Pentru că v-au convenit pensiile speciale.

Nimic nou sub soare! Sunteți o mare dezamăgire. Nu pentru mine, recunosc. Eu nu mă așteptam la nimic nou. Dar pentru cei care chiar și-au pus speranțele în voi…

Din nou, fără considerație…

Ciprian Bâtea – editor PresaSM 3 Comments on "OPINIE. Se împarte ciolanul! Încă un post de subprefect la Satu Mare, pentru ALDE!"

  1. Stimate domn Ciprian Batea cu respect va rog sa puneti o vorba (pila) buna pentru mine sa se mai faca si pentru mine inca un post de subprefect si daca tot va deranjati sa mi se dea si o pensiuta speciala (acolo ceva pe la 8000 lei ajunge). Va multumesc anticipat si va raman dator.

    View Comment
  2. ne dezamagiti tovarasi liberali cu tov vice nelu rus

    View Comment
  3. Fiecare pasăre pe limba ei piere! Singuri își sapă groapa… la alegerile de anul viitor nu ai nicio șansă, dacă continuă în acest stil. Cât despre primirea sau fuzionarea cu cei de la ALDE, PNL aplică expresia urăsc trădarea..dar iubesc pe trădători! Și câtă speranțe ne-am pus în ei!!! Ce blestem e asupra acestei țări frumoase, că numai conducători de nimic avem!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, Instituția Prefectului, PNL
VIDEO. Noul prefect al județului vrea ordine și disciplină în instituțiile publice

Închide