OPINIE. PSD-istul din Satu Mare care spune lucrurilor pe nume

PSD-iștii din județul Satu Mare nu s-au remarcat în ultima vreme prin curajul de a spune lucrurile pe nume. Este un singur social-democrat în județul Satu Mare care nu a ezitat să spună tot ce a avut de zis. Este vorba despre primarul PSD de la Odoreu, Dumitru Pop. 

Dumitru Pop a fost cel care a criticat în mod deschis acțiunile foștilor președinți  ai  PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca și Mircea Govor. Și toți au încercat să îl elimine pentru că și-a permis să fie vertical și să nu tacă pentru avantaje. Nu doresc să îi ridic statuie lui Dumitru Pop, dar faptele îl recomandă. Analizăm cu realitatea pe masă.

Un alt episod s-a consumat în data de 7 februarie, cu ocazia alegerilor pentru șefia Organizației Județene Satu Mare a PSD. Cu votul lui Dumitru Pop s-a ajuns la egalitate perfectă între candidații Radu Cristescu (susținut de Mircea Govor) și Gabriel Leș (susținut de Aurelia Fedorca). Cei doi candidați obținând câte 45 de voturi fiecare.

Potrivit informațiilor pe care le dețin, Dumitru Pop – în calitate de președinte al PSD Odoreu – nu a dorit să participe inițial la vot, supărat pe faptul că a primit mesaje cu cine să voteze înainte cu câteva zile. ”Mie nu îmi spune nimeni cu cine să votez”, ar fi spus Dumitru Pop.

Dar, într-un final, a hotărât să voteze și să o facă în mod liber. Nu la fel se poate spune despre mulți dintre social-democrații sătmăreni, care au votat după ce li s-au pus în față o serie de avantaje viitoare.

Ciprian Bâtea – editor PresaSM

P.S. Știți cât de ironică este viața politică?! Aurelia Fedorca a intenționat să îl elimine în ultimele luni din PSD pe Dumitru Pop! Și nu a reușit! Același Dumitru Pop care a salvat-o prin votul său și a împiedicat ascensiunea celeilalte tabere la putere.


3 Comments on "OPINIE. PSD-istul din Satu Mare care spune lucrurilor pe nume"

  1. Iar nu e ”ok” comentariul meu ? (…)

    View Comment
  2. Invectivele să le faceți la partid, nu aici. Dacă tot sunteți abonat la banul public, puțină decență. Dacă vreți să înjurați, intrați în primul birt. Fără nicio stimă, redacția PresaSM.

    View Comment
  3. Felicitări PresaSM

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre primar Dumitru Pop
FOTO/VIDEO. Decebal, statuie impresionantă în Odoreu. Istoric: Dacii, prezenți în această zonă

Închide