ORDIN. Poliția Locală, trimisă la MUNCĂ pe stradă de conducerea Primăriei Satu Mare

FOTO: Arhivă

Conducerea Primăriei Satu Mare nu vede cu ochi prea buni activitatea unor polițiști locali. De exemplu, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, este deranjat de faptul că în timp ce în Baia Mare se poate sta liniștit la o ”cafea pe centru”, în Satu Mare ești asaltat de cerșetori.

Pentru a elimina acest fenomen, Adrian Albu a cerut Poliției Locale o mai mare prezență pe teren.

”Foarte mulți sătmăreni merg la sfârșit de săptămână în Baia Mare. Unii se duc la Mall, alții la McDonalds, alții să bea o ceafea în centrul vechi pentru că acolo nu sunt agasați de cerșetori! Acest lucru ne-a dat de gândit și le-am cerut celor de la Poliția Locală să fie mai vizibili. Sunt ceva mai vizibili, dar chestiunea merită discutată”, a spus Adrian Albu.

Reamintim că primarul Kereskenyi Gabor a declarat că nu este admisibil ca 80% din amenzile date de Poliția Locală să fie pe linie de circulație, într-un oraș care are probleme cu liniștea și siguranța publică.

”Din cauza unor infracțiuni nerezolvate în ultimii ani, cum ar ultrajul împotriva unor turiști, fapte întâmplate anul trecut, spargerile de mașini din ultimele luni, dar și atmosfera generală a orașului, sătmărenii nu sunt în siguranță în orașul lor. Nu se poate ca 80% din amenzile date de Poliția Locală să fie pe linie de circulație, iar scandalagii să își facă de cap. Vrem mai mulți polițiști pe teren, nu în birouri”, a spus Kereskenyi Gabor.



5 Comments on "ORDIN. Poliția Locală, trimisă la MUNCĂ pe stradă de conducerea Primăriei Satu Mare"

 1. Atunci primarul ar trebui să reanalizeze competenţele atribuite Poliţiei Locale. Această instituție nu are competenţă în “rezolvarea” infracțiunilor. Ar trebui să se uite domnul primar la activitatea poliţiei naționale a municipiului vis-a-vis de ordine publică și să analizeze prezenţa acestora pe stradă. Autorul crimei Dorgai este în libertate dar primarul și presa e cu ochii pe polițiștii locali. E ca și cum ai înjura asistena medicală că nu a reușit transplantul de măduvă osoasă.

  View Comment
 2. Cu părere de rău, dar marea majoritate a gardieniloi publici din Satu Mare (nu merită să poarte titulatura de polițiști!) sunt niște incompetenți! Nu aplică corect nici OUG195/2002 și nici HCL 33/2011 (modificată)!!

  View Comment
 3. Sa fim sinceri, dar in municipiul Satu Mare vedem numai politisti locali. Politisti de la Politia Nationala se plimba doar in masini. Mai nou si dirijarea circulatiei in intersectii o fac politisti locali. Eu consider ca ar trebui urgent suplimentarea efectivelor Politiei Locale.

  View Comment
 4. si preteni nostri cu tigarile din piata Somes?…sunt oare mana in mana cu Politia Locala?…sau Politia Romana?…vizibil se face trafic de tigari fara jena…

  View Comment
 5. Politia Locala???? Ma bufnește rasu. Mai inutili ca astea nu cred ca exista. Stau la panda în fata magazinelor în caz ca parchez 1 minut au prins jackpotul. Doamne că-ți incompetenți sunt în Politia Locala

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre municipiul Satu Mare
ZECI de case vandalizate în CENTRUL Sătmarului! Texte și semne OBSCENE (FOTOGALERIE)

Închide