Pagina Drivers SM a dispărut în semn de protest! Au câștigat ”șoferii”

Activiștii de la Drivers Satu Mare și-au suspendat/șters pagina de pe Facebook. Măsura luată de administrator/administratori este una radicală, spre bucuria șoferilor indisciplinați, abonați la Drivers SM.

Administratorul/administratorii Drivers SM și-au motivat gestul în urma unui caz ciudat. Aceștia au sugerat că un șofer beat, care a depășit pe linie continuă, a rămas cu permisul de conducere. (Este posibil ca măsura să fi fost contestată la Tribunal, iar șoferul să fi reintrat în posesia permisului până la o decizie a judecătorilor).

Reporterii PresaSM au luat legătura cu administratorul, care nu a dorit să comenteze în niciun fel această decizie. Una regretabilă, pe de altă parte.Cert este că cei de la Drivers Satu Mare au avut un aport teribil în disciplinarea unor ”driverși” care au avut impresia că sunt regii șoselelor. Au rămas în urmă cu peste 10.000 de aprecieri și cu multe regrete.


Redacția PresaSM regretă această decizie. Cu atât mai mult cu cât aportul Drivers Satu Mare la disciplinarea unor șoferi a fost incontestabil. Cu toate acestea, respectăm decizia activiștilor sătmăreni. Fii primul care comentează! despre "Pagina Drivers SM a dispărut în semn de protest! Au câștigat ”șoferii”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
Grupare de șase hoți, care acționa și în Satu Mare, arestată! Au dat lovitură după lovitură

Închide