Parlamentarii sătmăreni au votat – online – prelungirea stării de urgență

Parlamentarii sătmăreni au votat astăzi, în ședință comună online a Parlamentului, Hotărârea privind încuviințarea prelungirii stării de urgența pe teritoriul României. Au fost 404 voturi „pentru”, 29 de voturi „împotrivă” și 5 abțineri.

Deputatul sătmărean Ioana Bran a explicat – pe pagina sa de Facebook – principalele solicitări lansate către Guvernul României.

”Astăzi am stabilit ca măsurile luate de guvern să fie temeinic motivate. Să nu mai revină a doua zi asupra lor. Am mai stabilit ca în 60 de zile de la încetarea stării de urgență, Curtea de Conturi să verifice achizițiile făcute de Guvern și să prezinte Parlamentului un raport. Românii trebuie să știe cum le-au fost cheltuiți banii. În egală măsură, am cerut Guvernului să vină URGENT cu o serie de măsuri concrete atât din domeniul sănătății, cât și din cel economic.

→ Un plan de acțiune pentru testarea masivă a populației.
→ Un plan pentru agricultură și asigurarea siguranței alimentare.
→ Măsuri clare pentru relansarea economiei și salvarea locurilor de muncă.

Dacă Guvernul va ezita în continuare, vom adopta în regim de urgență legi în Parlament. Trebuie să fim pragmatici și eficienți. Am mai spus acest lucru și îl repet: acum, sănătatea este pe primul loc. Dar trebuie să lucrăm intens pentru ca după criza sănătății, să reușim să ne punem pe picioare economic”.

3 Comments on "Parlamentarii sătmăreni au votat – online – prelungirea stării de urgență"

  1. D-na Bran oare curtea de conturi nu ar trebui să verifice și de ce guvernarea psd-alde a lăsat fondul de rezervă 0? Din acel fond ar fi trebuit să se folosească banii pentru situația de pandemie în care ne aflăm. Rușine psd pentru că împiedică măsurile care trebuie luate pentru a nu se răspândi Covid 19.

    View Comment
  2. nu mai aruncati mata de la unul la altul dar sa nu uitati ca suntem furati pe fata intreb si eu de ce acele marfuri din magazine existente la data inceperii pandemiei sa scumpit dublu sau de 5_6 ori mai mult ex spirt medicinal ,mastite din farmacii si orice alte marfuri ,hotie curata pe banii oamenilor

    View Comment
  3. tanti bran ca parlamentar ai fost de nerecunoscut ,ce ai facut pt jud satu mare si circa electorala unde ai fost aleasa ,ca la mediesu aurit nu te poate intalni niciodata oamenii desi pe gard scrie ,birou electoral dep bran ,pacat palinca te o facut deputata in rest nimic nici chiar sportul.esti zero .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Deputat Ioana Bran
Deputatul Ioana Bran: ”Am votat pentru amânarea, la cerere, a plății ratelor la bănci”

Închide