Parlamentarii vor teren gratuit în centrul Capitalei: “Vor juca tenis și se vor delecta cu răcoritoare”

Parlamentarul USR Cristina Prună atrage atenția asupra unui proiect legislativ depus în Camera Deputaților prin care se solicită un teren gratuit în centrul Capitalei. Potrivit proiectului, inclusiv utilitățile vor fi plătite din bugetul Camerei Deputaților, iar Clubul Parlamentarilor poate înainta propuneri de cheltuieli pentru a fi incluse în bugetul Camerei Deputaților, fără a se specifica reguli. 

Paralmentarul USR Cristina Prună, într-o postare pe pagina sa de socializare, atrage atenția asupra unui proiect depus prin care Clubul Parlamentarilor “Ion Rațiu” solicită un teren de 4857 mp, în inima Bucureștiului, pentru a-l folosi gratuit. Parlamentarii susțin că astfel de cluburi funcționează și în străinătate.

“Ei bine, își fac cadouri, pentru acum și pentru la ”pensie”. Au depus o inițiativă legislativă prin care Clubul Parlamentarilor Români “Ion Rațiu” va primi 4857 mp, în inima Bucureștiului, pentru a-l folosi gratuit. Ce credeți că se face pe acest teren? Foștii și actualii parlamentari vor juca tenis și se vor delecta cu răcoritoare. Motivația, că astfel de cluburi finanțate din banii cetățenilor există și în alte țări, este aberantă”, spune Cristina Prună.

Nu doar terenul ar urma să fie primit cu titlul gratuit, ci Camera Deputaților ar urma să plătească și cheltuielile aferente.

“Problema nu e existența clubului, ci beneficiile pe care le primește din bani publici. Astfel, inițiativa prevede inclusiv că utilitățile vor fi plătite din bugetul Camerei Deputaților. În plus, Clubul Parlamentarilor poate înainta propuneri de cheltuieli pentru a fi incluse în bugetul Camerei Deputaților. Nu se impune niciun fel de regulă. Adică, dacă parlamentarii pot dori luna de pe cer, aceasta va fi bugetată printre cheltuielile Camerei Deputaților”, mai spune parlamentarul USR.

Inițiativa este susținută de parlamentari din toate partidele, cu excepția celor din USR.

1 Comment on "Parlamentarii vor teren gratuit în centrul Capitalei: “Vor juca tenis și se vor delecta cu răcoritoare”"

  1. cetațean | iulie 6, 2020 at 08:44 |

    Și noi, proștii care muncim la 35 de grade, le vom plăti!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Parlament
Mall-urile și terasele se pot deschide în starea de alertă. Legea a fost modificată, din nou

Închide