Partea de SUD a Sătmarului, în BEZNĂ totală. Nu este energie ELECTRICĂ (FOTO&VIDEO)

Cartierele Micro 16, Micro 15 și Micro 14, respectiv Drumul Careiului și Bulevardul Cloșca, sunt în beznă totală. Alimentarea cu energie electrică a căzut din motive încă necunoscute. Nu există curent nici la case, iar magazinele și băncile au rămas la fel în beznă.

15310218_1863015677267623_309730447_n

Din nefericire, traficul rutier s-a desfășurat anevoios. Din câte se pare, energie electrică a fost doar în partea de nord și est a municipiului Satu Mare. De asemenea, la magazinul Kaufland de pe Drumul Careiului au intrat în funcțiune generatoarele de curent.

Conform Electrica Distribuţie Transilvania Nord avaria a apărut la un punct de distribuție. S-a aproximat că avaria va fi remediată între o oră și două ore. 

Concret, este vorba despre stația electrică de 220/110/20 kV VETIȘ, aparținând SC TRANSELECTRICA CLUJ.  Avaria a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a mii de consumatori.

Din câte se pare, reprezentanţii Electrica Satu Mare au executat manevre de preluare a reţelelor electrice de 20 kV  pe scheme electrice de rezervă. În urma acestei intervenții, alimentarea cu energie electrică a fost reluată după câteva zeci de minute.

Potrivit unor martori, câteva persoane au rămas blocate în lifturile unor blocuri timp de zeci de minute. Situația s-a remediat.

 

Fii primul care comentează! despre "Partea de SUD a Sătmarului, în BEZNĂ totală. Nu este energie ELECTRICĂ (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
AGLOMERAȚIE infernală în zonele centrale ale Sătmarului (FOTOGALERIE)

Închide