Party Pics a descoperit “ingredientul” secret pentru o vară cu adevărat reuşită!

Vara este în toi şi cu toţii încercăm să profităm de ea cât mai mult. Fie că alegem plimbările lungi, mersul la ştrand sau grătarele cu prietenii, ideea este ca distracţia să fie la maxim! În cazul în care nu ştiaţi în Satu Mare există o firmă specializată în imortalizarea fotografică a distracţiei şi a amintirilor.

Este vorba despre Party Pics, firmă a cărei slogan este „Distracție fără limite, foto-amintiri haioase”.

Cum se întâmplă totul? Este foarte simplu. Nu trebuie decât să chemi echipa Party Pics la evenimentul tău iar ei vor aduce nişte „cutii magice”, care sunt mai exact cabine foto de ultimă generaţie, prin intermediul cărora veţi fi fotografiaţi în ipostaze amuzante şi inedite.Şi dacă tot am aşteptat cu toţii atât de mult vara de ce să nu-i înbinăm farmecul cu distracţia fără limite oferită de Party Pics? Acum petrecerea voastră în aer liber poate fi cu adevărat completă!

Iar acum puteţi beneficia şi de pachetele extra, fiind vorba mai exact de dubluri în număr nelimitat, magnetizare poze, album foto/carte de amintiri, pachet social media. Cabina foto se poate închiria pentru diferite intervale de timp (8 ore – 300 Euro, 6 ore – 260 Euro, 4 ore – 200 Euro). Pentru evenimente foarte mari (peste 500 de persoane) sau foarte mici (sub 100 de persoane) se stabilește prețul în funcţie de datele concrete (interval, număr invitaţi/participanţi, număr de fotografii pe şablon, etc.).

Puteţi găsi mai multe detalii despre oferta Party-Pics accesând acest link: https://goo.gl/Kgf9fX.

Întotdeauna amintirile care rămân după ce a trecut sezonul estival sunt de neuitat aşa că de ce să nu alegeţi să le imortalizaţi cu ajutorul echipei Party Pics care a descoperit “ingredientul” secret pentru reuşita acestui sezon estival: “Distracție fără limite, foto-amintiri haioase”Fii primul care comentează! despre "Party Pics a descoperit “ingredientul” secret pentru o vară cu adevărat reuşită!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre party pics
NOUTATE! Cabina foto Party-Pics se poate închiria pentru diferite intervale de timp

Închide