Pasarela Pietonală peste Someș, un nou rateu. Nicio firmă nu vrea să o construiască

Primăria municipiului Satu Mare a scos din nou la licitație lucrările privind realizarea proiectului tehnic și al execuției Pasarelei pietonale peste râul Someș, care ar trebui să lege Centrul Nou de mall-ul NEPI Rockcastle. Doar că nu s-a prezentat nicio firmă. 

Astfel, această procedură de licitație a fost anulată automat, deoarece la data limită de depunere, oferta nu are ofertanți înscriși. Cel mai probabil, administrația locală va opera anumite modificări și va relua licitația.

Potrivit informațiilor PresaSM, valoarea totală estimată a lucrărilor, fără TVA, este de 14.804.627,67 lei, din care: 528.000 lei, fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare, respectiv 14.276.627,67 lei, fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor efective.

Pasarela pietonală peste Someș este destinată și circulației velo, cu o lungime de 214 metri și lățime totală de 5,50 metri. Din punct de vedere structural, structura de rezistenţă propusă pentru deschiderea centrală este de tip arc dublu articulat, cu tirant.

Pasarela pietonală și velo va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate alei de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

2 Comments on "Pasarela Pietonală peste Someș, un nou rateu. Nicio firmă nu vrea să o construiască"

  1. Așa a fost făcută licitația. Dar vine Tarr și ne salvează ei!

    View Comment
  2. era de asteptat rezultatul, toate proiectele sunt doar virtuale la Primăria SM, nu e obligatoriu ca se și realizeze!!!
    un proiect cu un turn Eiffel așteptăm cu mare interes!!
    apropo imaginile virtuale sunt gratuite sau sunt realizate din banii bugetului local???????!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTO. Alarmă de incendiu la mall-ul NEPI. Cliențiilor li s-a cerut să iasă

Închide