PEDEAPSĂ. Cât l-a ”COSTAT” pe ambulanțier transportul BRADULUI


Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare a finalizat în timp RECORD ancheta în cazul ambulanțierului care a transportat un brad cu autospeciala.

Astfel, în urma anchetei administrative s-a decis de către majoritatea membrilor diminuarea salariului tehnicianului auto cu 15%, pe o perioadă de trei luni.

Intransigentă din fire, managerului Serviciului Județean de Ambulanță, Gabriela Opriș, a cerut încetarea raportului de muncă a persoanei găsite vinovate. Cu toate că șoferul se află la prima abatere disciplinară. În final s-a recurs doar la tăierea salariului cu 15% pe trei luni.

Conform aceleiași surse, ambulanță de transport nu este una de urgență, iar pacienții nu au avut de suferit în urma acestui fapt.

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță își cere scuze pacienților și dă asigurări că astfel de evenimente nu se vor mai întâmpla.Fii primul care comentează! despre "PEDEAPSĂ. Cât l-a ”COSTAT” pe ambulanțier transportul BRADULUI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ambulanță
Caterincă NAȚIONALĂ. MII de glume pe seama BRADULUI transportat de ambulanță!

Închide