Pericol de EXPLOZIE! Acceleratul Satu Mare – București, OPRIT din drum

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că în timpul unor lucrări de întreținere a căii ferate între Mediaș și Copșa Mică s-au găsit mai multe obuze neexplodate.

Muncitorii care lucrau la infrastructura feroviară au descoperit obuzele în apropierea localității Târnava, județul Sibiu și au alertat autoritățile. Mai multe echipe de geniști s-au deplasat la fața locului pentru a ridica muniția neexplodată.

Din acest motiv trenul InterRegio 1745 București- Satu Mare și-a întrerupt deplasarea și staționează în stația Mediaș, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

UPDATE: Circulația feroviară între localitățile Sibiu și Copșa Mică a fost reluată, marți, după ce pirotehniștii au ridicat cele trei obuze neexplodate aflate în apropierea liniei. Potrivit pompierilor, este vorba despre bombe de aviație, fiecare având câte 150 de kilograme, care urmează să fie distruse.

“Pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgență au intervenit pentru asanarea teritoriului de muniție rămasă neexplodată, cel mai probabil, din timpul conflictelor armate. Au fost identificate trei bombe de aviație, fiecare având cam 150 de kilograme. Obuzele urmează a fi distruse”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Reamintim că trenul accelerat Satu Mare – București a deraiat în data de 2 octombrie 2016, în jurul orei 03.00, atunci când circulația feroviară a fost întreruptă între staţiile Malnaș Băi și Bixadul Oltului, din cauza unei probleme tehnice la osia locomotivei trenului InterRegio (IR) Satu Mare-București Nord.

În tren se aflau 212 pasageri. În jurul orei 07.00, toți călătorii au fost transbordați într-un tren suplimentar până la stația Brașov de unde au fost preluați cu alte trei vagoane atașate la trenul IR 1526 până la București. După ce locomotiva a fost repusă pe șine, traficul a fost reluat, în jurul ore 9.30, în condiții de siguranță.Fii primul care comentează! despre "Pericol de EXPLOZIE! Acceleratul Satu Mare – București, OPRIT din drum"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR
Trenul Satu Mare – București a DERAIAT! Sute de călători au intrat în PANICĂ

Închide