PERICOL. Speculanții imobiliari vor și pot să blocheze proiectul centurii Sătmarului

Proiectul șoselei de ocolire a municipiului Satu Mare nu are viață prea ușoară. Și asta după ce există informații certe că unii speculanți imobiliari deja s-ar pregăti să joace nu tocmai corect în raport cu autoritățile.

Și asta pentru că ar dori să obțină sume importante pentru terenurile pe care le dețin, obținute pe căi dubioase, cu largul concurs al unor notari, funcționari publici și avocați.

Cel care a avut curajul să vorbească public și să le transmită un avgertisment a fost viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu.

”Aș dori să fac un apel acum, de reținut, toți cei care intenționează să obțină sume nemeritate și mai mari decât cele legale, din aceste parcele de teren, îi anunț că vor aveaun drum lung de parcurs împotriva noastră, pentru că dacă fac acest lucru o fac împotriva municipiului și vom încerca să aparăm interesele cetățenilor. Partea bună în chestia asta e că am primit niște informații foarte exacte despre ce se poate întâmpla și am putea povesti mult despre acest lucru și de ce nu avem noi autostrăzi în România.”, a spus viceprimarul Adrian Albu.

Deja persoanele care dețin terenuri în proprietate au fost rugați să transmită către București actele care le dovedesc calitatea de proprietari.

Pericolul real este ca unii dintre speculanți să atace decizia de expropriere, atacând prețul propus de autorități, stabilit de un expert independent. Și au toată experiența și mijloacele necesare. Nu de alta, dar cu astfel de mijloace s-au îmbogățit și au ajuns să dicteze mersu lucrurilor în anumite zone subterane din administrație și justiție.

2 Comments on "PERICOL. Speculanții imobiliari vor și pot să blocheze proiectul centurii Sătmarului"

  1. Cetatean Satmerean | iulie 14, 2017 at 13:36 |

    Specilantii imobiliari sa-si ataca pe mama lor…doar aici, ai nostri pot sa stea in calea modernizarii, pt. niste bani. Rusine!!!!!

    View Comment
  2. Palincaş vasile | iulie 14, 2017 at 14:27 |

    Bravo!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primaria Satu Mare
FOTOGALERIE. Zona Primăriei Satu Mare, reabilitată. Urmează ”Groapa lui Gyuszi”

Închide