Peste jumătate din elevii din județ au căzut la simularea la Bac. TOPUL celor mai bune licee

În conformitate cu datele centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat, la clasa a XI-a au obținut medii peste 6 un număr de 578 elevi, din cei 1.788 elevi care au fost prezenți la toate probele, ceea ce reprezintă o pondere de 32,33% (la simularea din 2018 ponderea a fost 36,11%, în 2017 ponderea a fost de 31,34%).

La clasa a XII-a au obținut medii peste 6 un număr de 819 elevi, din cei 1892 elevi care au fost prezenți la toate probele, ceea ce reprezintă o pondere de 43,29% (la simularea din 2018 ponderea a fost 38,55%, în 2017 ponderea a fost de 36,92%).

Rezultatele obținute pe probe de examen:

Clasa a XI-a

Clasa a XII-a

În situația analizată pe discipline sunt incluși și elevii care nu au participat la toate probele.

Rezultatele obținute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Fii primul care comentează! despre "Peste jumătate din elevii din județ au căzut la simularea la Bac. TOPUL celor mai bune licee"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre educație, elevi
INTERVIU. Andrea Varga, eleva din Satu Mare care a impresionat România prin curajul său

Închide