Pizza gratuită tuturor polițiștilor locali aflați în misiune pe străzile Sătmarului

Unele firme sătmărene au răspuns propt apelurilor la solidaritate și au venit în sprijinul celor care sunt în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus. De această dată, cei de la Pizzeria Gemeli au oferit pizza tuturor polițiștilor locali care se află în misiune pe străzile municipiului Satu Mare.

“Pizzeria Gemelli, alături de polițiștii locali aflați în stradă! Pizzeria Gemelli a oferit pizza tuturor polițiștilor locali care se află în misiune pe străzile din municipiul Satu Mare. Mulțumim Pizza Gemelli!”, este mesajul de mulțumire transmis de Poliția Locală Satu Mare.

Mai multe firme din Satu Mare s-au mobilizat și oferă serivicii gratuite medicilor, au făcut donații pentru spitale, iar companiilor li se adaugă nenumărate inițiative civice, în care sătmărenii vin în sprijinul sistemului de sănătate, dar și în oferirea de asistență persoanelor aflate în nevoie.

În plus, grație rețelelor de socializare, se încearcă și susținerea producătorilor locali, cei care au fost deja loviți de criza economică cauzată de pandemia de coronavirus, prin scăderea vânzărilor.

4 Comments on "Pizza gratuită tuturor polițiștilor locali aflați în misiune pe străzile Sătmarului"

 1. Silviu Chelu | martie 31, 2020 at 12:45 |

  FELICITĂRI!

  View Comment
 2. BRAVO FELICITARI

  View Comment
 3. Sper că ce le livrează îi ajută la schepsis

  View Comment
 4. Multumim si noi ! Pizza Gemeli a ajuns si la Pompieri ! Multumim, multumim !

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Gemelli
VIDEO. Pizzeria din Satu Mare care face livrări cu protecție. Măști și mănuși

Închide