PNL se pregătește să schimbe tot! Cine ar putea fi noul prefect în Satu Mare

Cătălin Ghiran, foto centru

Partidul Social Democrat pierde funcția de prefect al județului Satu Mare. Partidul Național Liberal se pregătește să ocupe instituțiile cheie din județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, Guvernul ar putea să schimbe prefectul în următoarea ședință, de joi, 28 noiembrie 2019.

Așadar, este doar o chestiune de timp până când prefectul Darius Filip își va prelua funcția de șef serviciu la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare.

Potrivit informațiilor PresaSM, lista începe cu fostul prefect Radu Bud, urmat de către Cătălin Ghiran – directorul Direcției Județene de Statistică Satu Mare. Este important de precizat că Radu Bud se bucură de sprijinul aripii vechi din PNL, iar Cătălin Ghiran este reprezentantul aripii PDL.

Cele două tabere sunt într-un război intern, fiecare parte folosindu-se de toate pârghiile de la vârf pentru a-și impune ”omul”.

Singurul care ar putea rămâne pe funcție este subprefectul susținut de UDMR, respectiv Alfatter Tamas. Un funcționar apreciat, care cunoaște foarte bine legile și care se implică activ în rezolvarea multor probleme. Drept exemplu, Alegerile Prezidențiale din județul Satu Mare, care s-au organizat fără incidente notabile.

2 Comments on "PNL se pregătește să schimbe tot! Cine ar putea fi noul prefect în Satu Mare"

  1. Clar Radu Bud e potrivit pentru funcție!

    View Comment
  2. Schimbați managerii PSD-iști,
    …..ei e varză totală !!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
1 Decembrie Satu Mare 2019 Program: Paradă militară, recital folk și concert Bere Gratis

Închide