Poliția anunță restricții de circulație de 1 Decembrie. Ce străzi vor fi închise

Din cauza manifestărilor care se vor desfășura cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua națională a României, în județul Satu Mare vor exista mai multe restricții de circulație, anunță IPJ Satu Mare. 

Ziua Națională vine cu restricții de circulație, au anunțat autoritățile

Restricții în municipiul Satu Mare

La data de 1 decembrie, cu ocazia manifestărilor care se vor desfășura în municipiul Satu Mare, tronsonul de drum care pornește de la Gara de Nord din municipiul Satu Mare și până în Piața Libertății, inclusiv, însemnând străzile Griviței, Calea Traian, bulevardul I.C. Brătianu, vor fi închise circulației autovehiculelor începând cu ora 09.00 și până la ora 13.00. Cu precizarea că Piața Libertății va rămâne închisă circulației autovehiculelor până la ora 19.00.

Pentru blocarea arterelor de circulație și menținerea măsurilor de ordine vor fi la datorie peste 50de polițiști de ordine publică, rutieră și transporturi, împreună cu jandarmi și polițiști locali.

Restricții 1 Decembrie Satu Mare

Între orele 09.00-24.00: Piaţa Libertăţii; Str. Ştefan cel Mare; Str. Păstrăvului; Str. Decebal; Str. 1 Decembrie; Str. Cuza Vodă până la intersecţia cu str. Gheorghe Lazăr
Între orele 13.30-15.00: Str. Vasile Lucaciu; Str. Corvinilor; Str. Avram
Iancu; Str. Ialomiţei.
Între orele 09.00- 15.00: Calea Traian; Bulevardul I.C. Brătianu; Str.
Gheorghe Lazăr

Poliția rutieră recomandă cetățenilor:

– Să folosească autovehiculele personale cât mai puțin pentru a evita blocajele de trafic;

– Să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere.

Pe cetățenii din municipiul Satu Mare, polițiștii îi roagă să nu parcheze pe străzile Griviței, Calea Traian, bulevardul I.C. Brătianu și Piața Libertății încă de vineri seara pentru a evita să le fie blocate mașinile.Fii primul care comentează! despre "Poliția anunță restricții de circulație de 1 Decembrie. Ce străzi vor fi închise"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre 1 Decembrie, municipiul Satu Mare, Negrești-Oaș
FOTO. Fost șef al Poliției Satu Mare își face un ”cartier” în municipiu! Și un…hotel în centru

Închide