Poliția Locală caută să salveze oamenii străzii. Au nevoie de ajutorul nostru!

Polițiștii locali fac un apel la sătmăreni și îi roagă să sprijine acțiunea de identificare a persoanelor fără adăpost. Cetățenii se pot adresa Dispeceratului Poliției Locale. În paralel, autoritățile, alături de ONG-uri, încearcă să îi ajute pe cei care își duc viața pe stradă și îi îndeamnă să apeleze la serviciile Adăpostului de Noapte. 

Polițiștii locali au desfășurat în această săptămână mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Satu Mare.

“În urma acțiunilor au fost identificate 9 persoane fără adăpost, iar 4 dintre acestea au fost conduse la Adăpostul de Noapte. Din păcate, celelalte 5 persoane au refuzat să mearg la Adăpost, deși aici ar fi beneficiat de cazare și masă. Totuși, polițiștii locali și Serviciul de Ajutor Maltez le-au oferit hrană și ceai”, se arată într-o informare a Poliției Locale.

Poliția Locală face un apel sătmărenilor să acorde sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0361/919 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.

Și cei de la Direcția Socială au făcut vizite în teren și i-au îndemnat pe oamenii străzii să meargă la Adăpostul de Noapte, mai ales că urmau două-trei zile cu temperaturi foarte scăzute.

Ieri a fost înregistrat și primul deces de hipotermie. Un bărbat de 60 de ani, om al străzii, a fost găsit fără suflare în Micro 14. Sătmăreanul a încercat să se adăpostească într-o structură de beton a unei foste centrale termice.Fii primul care comentează! despre "Poliția Locală caută să salveze oamenii străzii. Au nevoie de ajutorul nostru!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
Copil pierdut în mulțime, în centrul municipiului Satu Mare. Poliția Locală s-a mobilizat

Închide