Poliția Locală Satu Mare se MUTĂ în CENTRU. Crește și EFICIENȚA?!

Actualul sediu este la parterul unui bloc din Cartierul Micro 16

Poliția Locală Satu Mare se mută de la periferie în centrul municipiului reședință de județ. Mai exact, din Cartierul Micro 16, Aleea Universului pe Bulevardul Transilvania, în clădirea în care funcționează și Centrul Militar Județean.

Demersul a fost inițiat încă de pe vremea fostului primar Dorel Coica, iar acum Ministerul Apărării Naționale a fost de acord cu această solicitare.

În acest sens, consilierii locali nu vor avea de făcut în ședința aferentă acestei luni decât să ia act de preluarea clădirii.

”Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public al Municipiului Satu Mare, a unei părţi din imobilul 2.671 Satu Mare”, se arată în proiectul inițiat de către conducerea Primăriei Satu Mare și supus aprobării Consiliului Local. 

Dacă totul decurge bine, în câteva luni – după reabilitarea și recompartimentarea spațiilor – Poliția Locală se va muta în centrul municipiului reședință de județ.

Conducerea Poliției Locale a acuzat în dese rânduri atât spațiul impropriu desfășurării activității cât și poziționarea sediului.1 Comment on "Poliția Locală Satu Mare se MUTĂ în CENTRU. Crește și EFICIENȚA?!"

  1. Proiectul este gata de pe vremea lui Coica si banii au fost aprobati,ma bucur ca macar continua lucrurile bune.Ar trebui mutate si finantele locale,toate serv.la UN loc.De aici a inceput circul cu sefii finantelor locale care au salarii de zeci de mii.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
O firmă anchetată de DIICOT reface marcajele rutiere în județul Satu Mare

Închide