Poliția cere PARAPEȚI pe Podul Decebal. PATRU persoane au MURIT în ultimii ZECE ani

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, comisarul șef Florentin Vlad, a făcut AZI, 16.09.2016, o declarație șocantă: dacă ar fi fost parapeți pe Podul Decebal nu ar fi murit cel puțin PATRU persoane în ultimii zece ani. La care se mai adaugă alți răniți grav.

Parapeți, la cererea poliției

Pe cale de consecință, pentru că în proiectul inițial nu erau prevăzuți parapeți de protecție pentru pietoni, comanda Inspectoratului Județean de Poliție a cerut introducerea acestora, după modelul de pe Podul Golescu

”În proiect au fost prevăzute borduri de 40 de centimetri înălțime la trotuare, dar noi am venit cu propunerea de a instala parapeți de protecție, la fel ca pe Podul Golescu. Dacă ar rămâne bordurile, acestea ar fi doar rampă pentru cei care ies în decor, pur și simplu ar zbura mașinile și ar spulbera pietonii”, a declarat comisarul șef Florentin Vlad. 

Reamintim că termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare al Podului Decebal a fost prelungit din nou.

”Dacă lucrările la Podul Decebal se vor finaliza în 29 sau 30 septembrie sunt exact zece săptămâni. Deci, sunt în termen. Dar pot să vă spun că fac eforturi deosebite și nu vor fi depășiri. Sper că nu vor fi depășiri”, a spus viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu.

1 Comment on "Poliția cere PARAPEȚI pe Podul Decebal. PATRU persoane au MURIT în ultimii ZECE ani"

 1. Nu cred ca e vina Politiei!!!
  E normal sa ceara parapeti de protectie!
  Vrea cineva de la primarie sa expuna contractul semnat cu aceasta firma care executa lucrarea si care isi bate joc de pod, oameni, oras…
  Are penalitati de 0.1% pe luna pentru intarzieri… Normal ca in cot il doare de timpul de executie…

  Acest pod putea fi terminat intr-o saptamana, lucrand zi si noapte.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.