Cum adică se ia in calcul plângerea penală pentru ultraj? …


Comment on Agresiune între un polițist local și un șofer. Încătușat și cu mașina ridicată în Satu Mare by Foris.

Cum adică se ia in calcul plângerea penală pentru ultraj? Acesta este primul pas. De aici izvorește ultrajul, nu este luat în serios și se negociază. 10000 de lei despăgubire ar trebui să fie pornirea apoi amenda pentru ultraj și restul. Să vezi ce se vor gândi să mai ridice tonul. Bine, să nu înghițim nici abuzurile poliției.

Recent Comments by Foris

FOTO/VIDEO. Spray lacrimogen, SMURD și Poliția Satu Mare. Scandal monstru la ridicarea unei mașini
[email protected] Dacă este așa, atunci pentru acest caz îmi cer scuze dar rămân la cele scrise pentru cazurile generale ce le văd în oraș.


FOTO/VIDEO. Spray lacrimogen, SMURD și Poliția Satu Mare. Scandal monstru la ridicarea unei mașini
Dacă omul e vinovat, mai bine să tacă din gură și să se conformeze. Poate scăpa cu un avertisment. Dar aici ca-n codru, parcările destinate șoferilor cu handicap precum și fața porților sunt deseori ocupate de șoferi pe care nu-i interesează. Vorba aceea că poate să vină și poliția. Uite că acum a venit și si-a făcut treaba. Bravo lor. Cinste lor.


Evazionist, prins de polițiștii de frontieră sătmăreni. Își va petrecere următorii 5 ani după gratii
Evazionistul fiscal, este un termen în care toți putem fi catalogați. Unul nu poate să spună că nu este evazionist fiscal. Dacă lucrezi de-acasă curentul și imobilul este folosit in scop comercial, dacă te ocupi cu Oriflame sau cu asemenea tot evaziune este și aș putea înșira zeci de astfel de lucruri. Noțiuea de evazionist fiscal este o noțiune pe baza căreia toți cetățenii pot fi șantajați sau excude dintrun mediu dacă uneia dintre autorități nu-i place cum te comporți.


FOTO. Lista centrelor de vaccinare din județul Satu Mare. Începe etapa a doua, centrele au fost amenajate
Pentru omul de rând cât costă? Cel puțin are șanse la vaccin? Sau numai cadrele medicale și MAPN, MAI, eventual dascălii au acces?


FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare
@Ghita asta cu – românii dacă nu fac un rău nu sunt sănătoși- nu sunt deacord cu tine. Sunt ungur și am de lucru cu mulți români și toți sunt de treabă. Poate m-aș putea plânge pe 1% dintre românii cu care am treabă. În rest hideți să ne bucurăm de iarnă.
Citește articolul precedent:
FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor

Închide