Luchian Atenție la art. 67, alin. 3 din OUG …

Comment on Polițiștii iau la control pescarii de pe Someș și Homorod. S-a lăsat cu amenzi by Gică Contra.

Luchian Atenție la art. 67, alin. 3 din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. Abuzive sunt comentariile aiurea. Ca să nu cauți prea mult îți pun la dispoziție linkul. http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/file/Legislatie%20/OUG%2023_2008-MODIFICATA%20CU%20OUG%2085.pdf Fir întins la documentare.

Recent Comments by Gică Contra

VIDEO. Poliția, la un pas să lovească un pieton pe trecere, în centrul Sătmarului!
Conform art. 135, lit. h din H.G. 1.391 din 2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice conducătorul autovehiculului nu avea, legal, nici o obligație. De ce? Pentru că se acordă priorutate de trecere „h) pietonului care traverseaza drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se afla pe sensul de mers al vehiculului”. Din fotografie se vede că pietonul era pe sensul opus de circulație. Pietonul trebuia să se asigure, așa cum fac și cei din dreapta imaginei.


Cum ies violatorii în serie, cu mii de euro, din Penitenciarul Satu Mare. Cadoul făcut de guvernanți
Puteți să scrieți că este cadoul PSD pentru pușcăriași. Ca să știe lumea.


D`ale COVID-ului. O sătmăreancă și-a luat amendă din cauza porcului. Nu e glumă!
Urgența era să-și ducă scrofița la vier. Bine a făcut că i-a dat amenda.


FOTO/VIDEO. Sătmărenii au ieșit masiv din case. Circulație bară la bară în municipiu
@sătmărean A fost cât de cât liniște până la comunicatul privind pactul inconștient făcut biserică și politic. Rezultatul s-a văzut dimineață. Sâmbătă noapte va fi o noapte agitată. Rezultatele vor fi resimțite (sper să nu fie cazul) la începutul lunii mai. De aia este biserica de vină. De ce sărbătorile catolice au trecut fără evenimente de acest gen?! Ei merg în Iad pentru că n-au fost la biserică de Înviere?! Treziți-vă, oameni buni!


FOTO/VIDEO. Sătmărenii au ieșit masiv din case. Circulație bară la bară în municipiu
Efectul unor dec larații inconștiente. Biserica Ortoxă Română și-a impus punctul de vedere, din nou. Acum pledează pentru unitate, să trecem împreună …, să …. Sunt botezat ortodox. Am o întrebare. Acum o săptămână, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice (și alte confesiuni) ce mesaj au avut conducătorii bisericii ortodoxe?!


Citește articolul precedent:
VIDEO. Poliția Locală ar fi ezitat în fața unor scandalagii. S-a lăsat cu amenzi în final

Închide