Pompierii, mesaj haios pentru sătmăreni de Valentine’s Day

sursa: flickr

Pompierii încearcă să atragă atenția sătmărenilor cu ajutorul unui mesaj haios și le oferă câteva sfaturi de Ziua Îndrăgostiților. Salvatorii pledează pentru o folosire responsabilă a lumânărilor. 

Pompierii sătmăreni au postat pe Facebook un mesaj haios de Valentine’s Day prin care atrag atenția asupra modului în care trebuie supravegheată flacăra de la lumânare.

“Pregătiți o seară romantică?… Nu vrem să stricăm romantismul, dar dacă nu doriți să petreceți alături de noi, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi când faceți „decorul”, spun pompierii sătmăreni.

Salvatorii avertizează că chiar dacă flacăra unei lumânări este mică, asta nu înseamnă că nu trebuie tratată cu seriozitate.

Sfaturile pompierilor

– Asiguraţi-vă că lumânarea sau candela stă vertical şi că este fixată într-un suport special destinat, astfel încât să nu cadă sau, în cazul lumânărilor, să lase să cadă picături de ceară fierbinte.

– Nu lăsaţi lumânările sau candelele aprinse dacă trebuie să părăsiţi încăperea. Cel mai bine este să le stingeţi pentru a evita producerea unui incendiu în lipsa dumneavoastră. Stingeţi întotdeauna lumânările sau candelele, înainte de a le muta.

– Amplasaţi întotdeauna lumânările sau candelele pe o suprafaţă netedă rezistentă la căldură. Vasele metalice în care sunt fixate lumânările sau candelele pot topi suprafeţele din material plastic pe care sunt aşezate (cum ar fi marginea vănii).

– Nu vă aplecaţi asupra lumânărilor sau candelelor – s-ar putea să vă ia foc părul sau hainele.

– Nu amplasaţi lumânările sau candelele aprinse foarte aproape de tot ceea ce se poate aprinde uşor (mobilier, perdele, ziare).

– Aveţi grijă să nu amplasaţi lumânările sau candelele aprinse în locuri unde pot ajunge copiii şi animalele, pentru a nu le răsturna şi provoca incendii.Fii primul care comentează! despre "Pompierii, mesaj haios pentru sătmăreni de Valentine’s Day"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTO. Incendiu la o casă din Doba. Avertismentul pompierilor sătmăreni

Închide