Posibilă alianță PNL-USR/PLUS în județul Satu Mare. UDMR ar avea viață grea în alegeri

Într-o postare pe Facebook, candidatul PNL Adrian Cozma face un apel la partidele de dreapta și propune o alianță care ar putea deveni alternativa la UDMR la alegerile locale din acest an. Cozma pledează pentru unitate și este convins de faptul că partidele de drepta sunt capabile să genereze proiecte care să ducă la dezvoltare și creștere economică. 

O alianță a partidelor de dreapta este singura care ar putea sparge monopolul politic al UDMR la Satu Mare, crede candidatul PNL Adrian Cozma, care pledează, într-o postare pe pagina sa de socializare, pentru unitate și proiecte comune care să ridice nivelul de trai din întreg județul.

“Alianța pentru Satu Mare o responsabilitate pentru partidele de dreapta ! Suntem la câteva săptămâni de alegerile locale şi suntem foarte aproape de o schimbare în bine la nivelul conducerii județului. Am discutat şi am analizat în această perioadă toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță capabilă să facă o schimbare reală în Satu Mare. Putem realiza acest lucru și putem oferi sătmărenilor un proiect durabil și serios. Nu ne putem mulțumi cu puținul oferit de UDMR în acești ani. Suntem la coada clasamentului la venituri, la atragerea de fonduri europene și la tot ce înseamnă investiții și locuri de muncă. Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent așa cum toate orașele din Transilvania au. Nici măcar o reabilitare a blocurilor nu am fost în stare să o facem, timp în care alte orașe au finalizat sute de reabilitări de blocuri cu fonduri europene. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot. Așa nu mai merge. Împreună cu USRPLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Dacă suntem responsabili vom face această alianță. Asta așteaptă toți cei cu care mă întâlnesc. Fără unitate lăsăm în continuare totul pe mâna UDMR, care a arătat ce poate să facă”, explică Adrian Cozma.

Cozma spune că doar printr-o alianță are să aducă PNL și USRPLUS la aceeași masă se poate câștiga atât Consiliul Județean, cât și Primăria Satu Mare.

“Uniți vom învinge și toți vom câștiga. Atât la Consiliul Județean cât și la Primăria Satu Mare putem avea o mare echipă care să aducă schimbarea în bine. Depinde de noi. Mai avem câteva zile pentru a realiza o mare alianță care să aducă și să genereze un proiect nou și durabil pentru Satu Mare. Suntem cu toții conștienți că atât județul cât și municipiul se pot câștiga doar în anumite condiții, ținând cont de structura populației și de istoricul la vot. Oricât de buni am fi, anumite persoane, din anumite localități, nu o să ne voteze niciodată. Totodată doar unii dintre noi avem șanse reale pentru a câștiga în fața actualei conduceri din oraș și din județ. Fiecare poate fi la locul lui. Unii la județ, unii la municipiu și ceilalți în conducere din poziții cheie de vicepreședinți și viceprimari. Haideți să facem această schimbare. E o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. E șansa pentru acest oraș și acest județ de a intra pe o pantă a dezvoltării și a creșterii. Împreună vom izbândi!”, argumentează Cozma.Fii primul care comentează! despre "Posibilă alianță PNL-USR/PLUS în județul Satu Mare. UDMR ar avea viață grea în alegeri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, alegeri locale 2020, PNL
OFICIAL. Kereskényi Gábor candidează pentru un nou mandat. A început strângerea de semnături

Închide