Posibilă CURSĂ AERIANĂ spre Germania de la Satu Mare. Ambasadorul Germaniei se IMPLICĂ!

Județul Satu Mare a prmit AZI, 28.10.2016, vizita Excelenței Sale Hans Werner Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania la București.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, au reiterat importanţa parteneriatului cu investitorii locali, prin sprijinirea investițiilor, dezvoltarea infrastructurii, a parcurilor industriale și nu în ultimul rând a dezvoltării Aeroportului Internațional Satu Mare, de pe care, din 31 octombrie 2016 va decola prima aeronavă spre Londra. S-a făcut și o prezentare a proiectelor finanțate din fonduri europene, iar în legătură cu lucrările de la Liceul German, primarul s-a angajat că în toamna viitoare, cursurile vor putea începe şi în noua locație.

Ambasadorul a promis că va face tot posibilul să medieze subiectul înfiinţării unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania, solicitând totodată autorităților sătmărene informații actualizate privind posibilele destinații şi numărul de călători.

Excelenţa Sa a ținut să remarce atractivitatea Sătmarului, atât din punct de vedere turistic cât și economic şi a evidenţiat că, cel puțin în Germania, ”totul este prea puțin cunoscut” deşi județul are un potențial extraordinar, recomandând o prezență mai intensă la expozițiile internaționale și la târgurile de turism germane, punctele noastre forte fiind turismul de recreere, cel balnear, tradițiile păstrate și circuitele tematice.

 Fii primul care comentează! despre "Posibilă CURSĂ AERIANĂ spre Germania de la Satu Mare. Ambasadorul Germaniei se IMPLICĂ!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aeroport Satu Mare
Ce spune conducerea WIZZAIR despre ZBORURILE de la Satu Mare. NOI curse sunt posibile

Închide