Povestea celor mai temuți sătmăreni. Cercetați în cazuri de crime extrem de violente

PresaSM vă prezintă care sunt cei mai temuți indivizi ai momentului în județul Satu Mare. Toți sunt acuzați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de crime comise cu o violență ieșită din comun. Și sunt judecați în această perioadă de judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Răzvan Mircea Rentea – acuzat de uciderea părinților și a bunicii

Procurorii susțin că în seara zilei de 23.11.2017, în jurul orei 18.00, inculpatul Răzvan Mircea Rentea, aflându-se la domiciliul părinţilor săi din localitatea Apa, prin lovituri repetate cu un corp dur în zona craniană a ucis-o în casă pe bunica lui, Viorica Apan, după care, în curtea imobilului, tot prin lovituri repetate cu acelaşi corp dur în zona craniană, l-a ucis pe tatăl său, Gheorghe Rentea.

În aceeaşi seară, în jurul orei 19,20, procurorii susțin că Răzvan Mircea Rentea a ucis-o în curtea imobilului, tot prin lovituri repetate cu un corp dur în zona craniană, şi pe mama sa, Niculina Apan.

Meszaros Zsombor – acuzat că și-a ucis iubita

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare susțin că în noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj, iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia. Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

Ioan Petre Crișan – acuzat de uciderea unui tânăr

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în noaptea de 20.08.2017 – în urma unui conflict spontan în parcul central din oraşul Negreşti Oaş, Crişan Ioan Petre i-ar fi aplicat numitului Surd Cristian, în zona toracelui, o lovitură cu un obiect ascuţit înţepător, care a cauzat leziuni ce au dus la decesul acestuia, în scurt timp.

Inculpatul Crişan Ioan Petre, în aceeaşi împrejurare şi în acelaşi loc, i-ar fi aplicat numitului C.V.D. tot în zona toracelui, o lovitură similară, care a cauzat leziuni traumatice ce au necesitat 18 – 19 zile de îngrijiri medicale, dar care leziuni i-au pus în pericol viaţa persoanei vătămate C.V.D.Fii primul care comentează! despre "Povestea celor mai temuți sătmăreni. Cercetați în cazuri de crime extrem de violente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă, Inspectoratul de Poliție Județean
A ”explodat” numărul de sătmăreni care vor să fie polițiști! Mai sunt mii de locuri

Închide