Fancsiki a fost condamnat la 5 ani de închisoare, trebuie …

Comment on Povestea sătmărencei hărțuite luni întregi de un individ violent. Amenințată cu moartea by comentator.

Fancsiki a fost condamnat la 5 ani de închisoare, trebuie să plătească pagube morale familiei derbedeului inclusiv cheltuielile de spitalizare (total vreo 30000 RON)! Este de-a dreptul revoltător!

Recent Comments by comentator

FOTO. Sensul groazei, de la Terebești, ras la pământ. Milioane de lei, risipite în vânt
Si mai ridicam taxele si impozitele.


Soluție pentru sensul giratoriu de la Burdea. Scrisoarea unui sătmărean către autoritățile locale
@Gică Contra, stau pe Goga și singura problemă este că Primăria nici nu pune în discuție demolarea caselor și despăgubirea noastră din motive financiare! De aceea i-am dat în judecată nu de alta. Tu ce ai face în locul nostru întreb și eu? Nu putem nici vinde dar nici să plecăm. Sunt de acord cu tine și chiar nu înțeleg de ce au rămas în picioare casele menționate de tine. Cel care a propus varianta asta stă tot pe Goga, este coleg de proces ca să zic așa. Problema la propunerea lui este doar că de când dăștepții au trântit mallul pe Careiului traficul greu a mai crescut cu încă 20% și nu văd cum să implementeze acest sistem tocmai din cauza aprovizionării cu marfă a mallului.Eu tot nu înțeleg de ce nu se poate face un pasaj subteran pentru trafic auto de la Burdea până la Carrefour/Billa? La Oradea asta se face într-un caz similar. Deasupra am avea și pistă de bițigli și loc de plimbat. Problema stringentă este doar pe porțiunea amintită mai sus.


VIDEOREPORTAJ. Mărturia fetiței umilite, cu părul tăiat. Părinții dau în judecată diriginta. Anchetă a poliției
@Badea Gheorghe. Ce este acolo citat NU ESTE REGULAMENTUL ȘCOLII ci un REGULAMENT CADRU. Și mama trebuia să aibă atâta minte să întrebe și să nu ducă fata. Asta mai lipseau numai, șuvițele. Ești paralel, frate. Cu discutatul între părinți și diriginte sunt și eu de acord. Aș vrea să aflu totuși și părerea celeilalte părți pentru că s-ar putea să avem surprize de genul că părinții au fost invitați și nu au avut timp să se deranjeze până la școală. Nu știu. Sunt foarte multe astfel de cazuri. Pentru cei 7 ani de acasă nu răspunde școala în primul rând.


VIDEOREPORTAJ. Mărturia fetiței umilite, cu părul tăiat. Părinții dau în judecată diriginta. Anchetă a poliției
@Badea Gheorghe. Personal mă îndoiesc că regulamentul a fost respectat. Eu cred că mai mult o deranjează pe mamă faptul că a fost distrusă “opera” coafezei ei. Pentru că mama a fost cea care a dus-o pe fiică sa de 11 ani de mânuță la coafeză, nu a mers fata singură acolo. Mama trebuia să spună la fată că e cam devreme pentru așa ceva. Apoi peste 1-2 ani dacă fata rămâne grea de la careva derbedeu ne vom mira. Așa e?


FOTO. Burdea, intersecția minunilor. După ce o mașină a luat foc, un șofer și-a pierdut sacul de cartofi
Foc am avut, cartofi idem. Urmează niște ulei și putem punem de o porție de cartofi pai în sensul giratoriu.


Citește articolul precedent:
Temperaturi estivale în Vinerea Mare în județ. Urmează un val de aer tropical

Închide