Povestea unui mic SĂTMĂREAN cu suflet ENORM. Dragoș are NEVOIE de AJUTOR urgent

Raluca Sabou, alături de soțul său, sunt doi părinți cărora soarta le-a surâs la un moment dat. Dumnezeul le-a dat un copil frumos. Doar că, între timp, medicii au pus un diagnostic crunt. Este vorba despre o afecțiune cardiacă, pe care medicii din țară nu o pot trata. Iar pentru a ajunge în străinătate, părinții au nevoie de tot sprijinul comunității.   

 

La scurt timp după naştere, bebeluşul a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă realizată în Târgu Mureş. Soții Sabou au ajuns chiar și în București, iar medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii “Grigore Alexandrescu” au pus un alt diagnostic crunt: Splenomegalie, Tromboză de venă porta splenică, Hipertesiune portală, Pancitopenie.

În afară de diagnostic, medicii roână nu mai pot face nimic. Așa că soții Sabou sunt ogligați să ia drumul Occidentului, la un spital din Belgia, Anglia sau Germania. Ar fi nevoie de circa 40.000 de euro pentru a-i salva viața copilului, iar părinții nu mai dispun de acestă sumă, cheltuindu-și întreaga agoniseală pentru a-l ține în viață pe Dragoș.

Sătmărenii cu inimă mare pot să îi ajute pe soții Sabou cu mici donații în conturile de mai jos:

BANCA TRANSILVANIA: RO09BTRL03101201N23121xx Sabou Raluca Mariana – cont în lei

RO62BTRLRONCRT0205814402 Sabou Octavian Petruţ – cont în lei RO81BTRL03104201N23121XX Swift:BTRL

RO 22 SMA Sabou Raluca Mariana-cont în euro

Fii primul care comentează! despre "Povestea unui mic SĂTMĂREAN cu suflet ENORM. Dragoș are NEVOIE de AJUTOR urgent"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.