În Oradea, unde este primar român, s-a organizat o sărbătoare …

Comment on Prefectul Filip: Eliberarea Sătmarului să fie zi oficială a județului Satu Mare by Profesor.

În Oradea, unde este primar român, s-a organizat o sărbătoare cu adevărat națională! Inclusiv focuri de artificii! La Satu Mare, cu primar ungur, s-a interzis chiar și să folosească curent pe platoul din fața muzeului!

Recent Comments by Profesor

FOTO. Preotul model din județ: face cumpărături pentru bătrâni, să îi protejeze
Felicitări părinte!Cu adevărat dedicat comunității. Așa ar trebui să facă toți!


Vasile Lucuț, despre donația uriașă pentru Spital: ”Am făcut-o cu sufletul de român”
FELICITĂRI! UN OM CU SUFLET MARE! DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!


TOP 20. Cele mai comice apeluri la 112 legate de coronavirus!
Știți de ce se dau aceste telefoane la 112? Pentru că oamenii au multe nelămuriri iar autoritățile nu spun unde se pot adresa, cui să pună aceste întrebări? Autoritățile trebuie să ajute oamenii, să facă publice cât mai des numere de telefon unde pot suna oamenii când au nevoie de clarificări. Și pentru că autoritățile nu fac asta, oamenii sună la 112, fiind singurul număr cunoscut.


Sătmăreni amendați cu câte 10.000 de lei pentru că nu au stat în izolare!
Ia să-i bage un pic în arest, să fie învățătură de minte pentru toți cei iresponsabili care fac așa. Vin acasă să ne aducă moartea!


FOTO. Mămică umilită pentru că nu a vrut să dea bani pentru cadourile învățătoarei
Există școli celebre și în Satu Mare pentru faptul că învățătoarele sau profesorii le dau elevilor note nu după cât sunt de buni, ci după cât contribuie părinții!Bine știut cazul școlii GRIGORE MOISIL. Fetița mea a fost elevă acolo,în urmă cu mulți ani, și încă pe atunci se dădeau note în funcție de sumele pe care le dădeau părinții pentru fondul școlii, clasei, cadouri, sau ce funcții aveau. Fetița mea a suferit foarte mult, a avut o învățătoare care acum probabil e în pensie, doamna S…. Cât a mai plâns fetița mea din cauza modului în care această învățătoare îi favoriza pe copiii ce duceau bani mulți la școală sau aveau părinții șefi! Un dascăl adevărat nu ar face niciodată așa ceva!


Citește articolul precedent:
FOTO. Carantină ”de coșmar” în Satu Mare. ”Fără curent, apă, în condiții improprii”

Închide