Prefectul PSD de Satu Mare a plecat din funcție. Urmează liberalul Radu Bud

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, și-a încheia astăzi activitatea, postând pe Facebook un mesaj pentru toți sătmărenii.

”Astăzi se încheie o etapă din cariera mea profesională. A fost o onoare să ocup funcția de prefect al județului Satu Mare timp de mai bine de doi ani și jumătate. Mulțumesc pentru colaborare colegilor din Instituția Prefectului, șefilor de instituții din județ, primarilor, mass-mediei sătmărene și tuturor celor cu care în toată această perioadă am interacționat profesional. Totodată mulțumesc tuturor sătmărenilor care în această perioadă au avut încredere să calce pragul Instituției Prefectului pentru a găsi soluții la problemele lor”, a declarat Darius Filip. 

Potrivit informațiilor PresaSM, Radu Bud ar urma să devină următorul prefect al județului Satu Mare.

Guvernul încă nu a publicat proiectele de hotărâre care vizează schimbarea prefecților și subprefecților. Situații similare au fost și în săptămânile precedente când, pe masa executivului Orban s-au aflat mai multe astfel de decizii, dar ele au fost comunicate public abia după ce au fost votate și au fost informați și prefecții.

Decizia va deveni oficială în momentul în care ea va fi publicată în Monitorul Oficial. În mod oficial, Darius Filip a preluat funcția de prefect al județului Satu Mare în luna martie a anului 2017. Era vorba atunci de o decizie de detașare, iar Filip a preluat ștafeta tot de la Radu Bud.

Liberalul preluase la rândul său mandatul de la Eugeniu Avram, susținut de PSD.

Din informațiile PresaSM, guvernul Orban nu îl va schimba din funcție pe subprefectul Altfatter Tamás.1 Comment on "Prefectul PSD de Satu Mare a plecat din funcție. Urmează liberalul Radu Bud"

  1. Ardeleanul | august 1, 2020 at 12:18 |

    Mai oameni,da obositul asta psihic de la pnl(prefectul asta de 2 bani) chiar știe ce face?Satu Mare are cel Mai putine cazuri de gripă covrig la nivel de țară și el impune restricții la nivel de județ?De noaptea mîngîi acest lacheu al lui joianis si a lui sica mandolina.Jalnic,jalnic in ce situatie a ajuns ROMANIA si ce conducători jalnici are,rusine sa le fie,sunt sigur ca vor plăti cît de repede pentru ceea ce fac.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Darius Filip, Instituția Prefectului, Prefectura Satu Mare
Surse: Radu Bud redevine prefect al județului Satu Mare

Închide