Prefectura Satu Mare ”pompează” TREI MILIOANE de euro în RUINA de lângă Poliția Satu Mare (FOTO)

Instituția Prefectului a avansat în această săptămână pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru construirea și dotarea viitorului sediu. Este vorba despre clădirea nefinalizată de lângă Inspectoratul Județean de Poliție, lăsată în paragină ani de zile fără ca măcar să fie conservată.

Pe lângă Prefectură, aici vor mai funcționa serviciile pentru eliberarea permiselor, a pașapoartelor și înmatriculările auto.

”Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei, din care pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA). Firmele participante la licitație trebuie să depună o garanție de 200.000 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie 2016, ora 15.00. (…) Obiectivul prezentei proceduri de achizitie publică este contractarea lucrărilor necesare finalizării construcției cu destinația sediu administrativ și respectiv furnizarea dotărilor aferente utilării clădirii”, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

 

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamete de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.), echipamente electrocasnice (frigidere, aparate cafea, cuptoare microunde, aspiratoare).

Fii primul care comentează! despre "Prefectura Satu Mare ”pompează” TREI MILIOANE de euro în RUINA de lângă Poliția Satu Mare (FOTO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
Musulmanii din județul Satu Mare SOLICITĂ un loc pentru CIMITIR. Ce le-a RĂSPUNS Prefectura

Închide