Se extinde obligativitatea purtării măștilor în aer liber în județul Satu Mare!


În baza discuțiilor purtate de către Instituția Prefectului cu reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică, agenți economici din domeniul Horeca (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) și membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), se modifică art. 1 a Hotărârii CJSU nr.21/2020 astfel, începând cu data de 01.08.2020 se aprobă obligativitatea purtării măștii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele începând cu vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise (pieţe, târguri, zone de aşteptare – staţii de autobuz, peroane, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, spectacole în aer liber) atât timp cât se află în acea situaţie, de la nivelul județului Satu Mare.

Administratorii/Proprietarii spaţiilor publice deschise stabilite potrivit alin.(1) afişează la loc vizibil informaţii privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile respective.

Se interzice pe raza judeţului Satu Mare comercializarea şi consumul produselor alimentare, băuturilor acoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate în exteriorul clădirilor operatorilor economici, precum terase, cluburi, baruri, în intervalul orar 24:00 – 6:00.

IMPORTANT! În continuare, evenimentele cu caracter privat vor putea fi organizate în spații libere sau închise în conformitate cu reglementările în vigoare, și anume în interior până la 20 de persoane, iar în exteriorul localului, maximum 50 de persoane, fără restricție orară.3 Comments on "Se extinde obligativitatea purtării măștilor în aer liber în județul Satu Mare!"

 1. Exces de zel

  View Comment
 2. DOAMNE AJUTA NE, ÎN CONTINUARE!

  View Comment
 3. Gabriela iulia | august 2, 2020 at 11:13 |

  Este timpul sa conștientizăm ce pericol mare ne paste, dacă nu SANTEM responsabili pentru noi și pentru cei dragi noua.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Autoritățile din țara vecină anunță noi condiții de intrare în Ungaria

Închide