PREMIERĂ. Pictură realizată de un OLIMPIC cu PRIMELE vopsele produse 100% în județul Satu Mare (FOTO&VIDEO)


Tânărul artist sătmărean Marius Ghita a reușit o premieră pentru municipiul Satu Mare. A realizat prima pictură folosindu-se de vopsele lavabile produse integral în județul Satu Mare.

Este vorba despre vopsele dezvoltate și produse de firma sătmăreană Lebăda în fabrica de la Valea Vinului. Demersul este unul menit să sublinieze importanța dezvoltării industriei pe acest segment, cu capital sută la sută sătmărean, cu angajați sătmăreni. Dar mai ales susținerea actului artistic, în special al tinerilor de la Liceul de Artă ”Aurel Popp”.

”Noi, cei care dezvoltăm mediul de afaceri sătmărean prin investiții inovative pentru județul nostru, știm ce înseamnă susținerea tinerilor talentați, care asigură prin viziunea și talentul lor dezvoltarea societății. Noi credem că prin astfel de proiecte reușim o interconectare a capacităților creative. Avem tineri extrem de talentați pe care vrem să îi punem în valoare. Vrem să demonstrăm că în județul Satu Mare se pot face lucruri deosebite, dacă există pasiune și voință”, a spus Cristian Pașca, unul dintre managerii Lebăda.

Astfel, Lebăda susține tinerii talentați, iar conducerea firmei sătmărene – prin familia Pașca – s-a gândit să pună pe picioare acest proiect inovativ. Astfel, i s-a oferit această șansă unui tânăr artist sătmărean. Este vorba despre Marius Ghita – elev al Liceului de Artă ”Aurel Popp” din Satu Mare, care s-a evidențiat cu o mențiune la Olimpiadele Naționale – secțiunea pictură, desfășurate în luna aprilie a acestui an.

film

Marius Ghita a spus că pentru el oportunitatea oferită de firma Lebăda reprezintă o experiență unică.

”Sunt foarte bucuros pentru că am primit această posibilitate, de a picta cu vopsele lavabile. Este ceva nou, foarte unic și foarte interesant. Nu ți se oferă prea des o astfel de oportunitate”, a spus Marius Ghita.

Artistul a vorbit și despre ce înseamnă să pictezi cu vopsele lavabile.

”Am realizat un studiu al unui bărbat în vârstă, o pictură figurativă. De obicei pictez cu acrilice, dar experiența de a picta cu vopsele lavabile este unică. Se uscă foarte repede și nu mai trebuie să aștepți ca și în cazul acrilicelor”,a mai spus tânărul artist, în vârstă de 17 ani.

Familia Pașca – proprietarii firmei Lebăda – au pus bazele Fabricii de vopsele ”Lebăda” de la Valea Vinului. O investiției sută la sută autohtonă, care produce vopsele în județ, cu angajați sătmăreni!

Aici, formulele vopselelor ”Faur” și ”Elfeinbein” – vopsea premium – sunt proiectate și perfecționate în laboratorul chimic al fabricii și sunt produse cu utilaje de mare performanţă.

Mai mult decât atât, conducerea Lebăda angajează tineri de perspectivă, tocmai pentru a le oferi o șansă. Dar și pentru a aduce o nouă viziune dezvoltării produselor. Demersul asigură îmbunătățirea continuă a vopselelor produse la Valea Vinului.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.roFii primul care comentează! despre "PREMIERĂ. Pictură realizată de un OLIMPIC cu PRIMELE vopsele produse 100% în județul Satu Mare (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
LEBĂDA – o poveste despre succes. Cum a reușit familia Pașca să creeze de la zero unul dintre cele mai puternice branduri

Închide