Preotul din Certeze, infectat cu COVID19: ”Cele mai grele momente din viața mea. Sunt mai bine acum”

Preotul Adrian Gheorghe Paul, care slujește la Parohia Ortodoxă din Certeze, județul Satu Mare, a fost internat la începutul săptămânii trecute în spital cu simptome de COVID19. Testele au confirmat că este pozitiv.

Potrivit informațiilor PresaSM, preotul este internat la Spitalul de Boli Contagioase din Baia Mare, după ce i s-a confirmat și diagnosticul: pozitiv la COVID19. Cert este faptul că situația sa este mai bună, după cum a afirmat chiar pacientul pe pagina de Facebook. Adrian Gheorghe Paul a ținut să le mulțumească tuturor credincioșilor care i-au fost alături, trimițându-i sute de mesaje de încurajare.

”Dragii mei credincioși, în aceste momente de grea încercare care au trecut peste mine, se cuvine să vă aduc alese mulțumiri pentru întreg sprijinul pe care mi l-ati facut, rugîndu-vă pentru însănătoșirea mea grabnică. Cu adevarat, am trecut prin cele mai grele momente din viața mea și v-am simțit alături. Știu că ați înălțat rugăciuni fierbinți către Milostivul Dumnezeu, motiv pentru care vă mulțumesc la modul cel mai sincer al cuvântului. Acuma, când greul a trecut, se cuvine să vă bucurați în Domnul! (…) Hristos a înviat! Hristos a înviat! Hristos a înviat!”, este mesajul preotului Paul Adrian.Reporterii PresaSM au luat legătură cu Adrian Gheorghe Paul, care a precizat că a trecut cu bine peste această grea încercare.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor, sunt mai bine. Cred cu tărie că am trecut peste această grea încercare doar cu susținerea sinceră și a rugăciunilor curate și puternice ale atâtor oameni, cunoscuți ori necunoscuți, prieteni buni ori apropiați”, a conchis preotul ortodox. 1 Comment on "Preotul din Certeze, infectat cu COVID19: ”Cele mai grele momente din viața mea. Sunt mai bine acum”"

  1. Fix asa-i!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
FOTO. Sfințirea coșurilor din mașină. Soluția unui preot din județul Satu Mare

Închide