PresaSM vă prezintă cine este următorul viceprimar al Sătmarului

Reporterii PresaSM vă prezintă cine va fi următorul viceprimar al municipiului Satu Mare, după ce fostul viceprimar Doina Feher a demisionat în urma scandalului ANL.

Este vorba despre Gheorghe Stan, cel care a fost confirmat astăzi, de către Biroul Județean al PNL – drept succesorul Doinei Feher.  Și asta după ce a fost votat marți, în cadrul ședinței Organizației Municipale Satu Mare a PNL.

Acesta își va ocupa postul de consilier local în ședința din data de 31 octombrie 2019, după care va deveni noul viceprimar al municipiului Satu Mare.

Contracandidatul a fost liberalul Romeo Pop, care nu a fost chemat la ședință, existând suspiciuni de încălcare a statului. Romeo Pop este un politician vocal și vertical, care nu prea răspunde comenzilor politice, cu orice preț și orice risc. Motiv pentru care – în mod aparent – a pierdut nominalizarea.


Reamintim că viceprimarul Doina Feher a demisionat ca urmare a solicitării venite tocmai de la președintele național al PNL, Ludovic Orban, care i-a cerut acest lucru în mod clar într-o întâlnire care a avut loc luni la Cluj-Napoca.

Viceprimarul Adrian Albu, președinte al PNL Satu Mare, a fost cel care a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă susținută nu la sediul Primăriei Satu Mare, ci la partid. Albu a precizat că Doina Feher nu a putut să fie de față pentru că trece printr-un moment greu.

În ceea ce privește acțiunile viceprimarului, președintele PNL Satu Mare a pus că astfel de atitudini nu vor fi tolerate, dar viceprimarul nu și-a dat seama că ceea ce a făcut ridică semne de întrebare legate de moralitate.

 

Scandalul ANL, care a dus la demisia Doinei Feher

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament primit gratuit! PresaSM a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat!

Mai exact, Doina Feher a prezidat (!) Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a ”supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

Reporterii PresaSM au luat legătura – la data izbucnirii scandalului –  cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!

 

1 Comment on "PresaSM vă prezintă cine este următorul viceprimar al Sătmarului"

  1. Si-a dat demisia de onoare pentru ca nu avea onoare!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PNL
Ludovic Orban, primul premier desemnat care consultă societatea civilă ȋnainte de ȋnvestitură

Închide