PRIMA ninsoare aduce pericolul INUNDAȚIILOR în județul Satu Mare. Zonele în pericol

Precipitațiile însemnate cantitativ din ultima vreme aduc cu sine pericolul producerii unor inundații în județul Satu Mare. Fapt confirmat de ultimele măsurătorile celor de la Sistemul de Gospodărire al Apelor

Râul Someș a crescut cu 80 de centimetri, în timp ce râul Crasna ar putea atinge cota de atenție, respectiv patru metri.

În ce privește precipitațiile căzute în județul Satu Mare, la Craidorolț avem 8,5 litri/metrul pătrat, la Supur s-au înregistrat 10,3 litri/metrul pătrat, iar la Corund a fost de 26,5 litri/metru pătrat.

Ultima revărsare de apă în județul Satu Mare a avut loc în data de 26.07.2016, în jurul orei 18.00, în zona localității Turț. Sistemul de canalizare nu a făcut față la apele revărsate din pârâuri de coastă și au refulat pe străzi. Apele s-au retras după câteva zeci de minute. Cele mai mari probleme au fost provocate de râul Turț, afluent al râului Tur. Martorii spun că a plouat intens timp de 50 de minute.Fii primul care comentează! despre "PRIMA ninsoare aduce pericolul INUNDAȚIILOR în județul Satu Mare. Zonele în pericol"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.