Primăria Carei pregătește licitația pentru Marea Asfaltare

Primăria Municipiului Carei pregătește licitația pentru Marea Asfaltare, a anunțat conducerea Primăriei Carei. Lucrările vor fi împărțite pe patru loturi ca o măsură de precauție împotriva eventualelor contestații. Cel târziu până în data de 23 septembrie 2016, documentația urmează să fie transmisă Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), se mai arată în articol.

”Sperăm ca până în data de 30 septembrie licitația să fie anunțată pe SEAP. Termenul de depunere este de 30 de zile de la data publicării. Estimăm ca, în funcție de numărul de oferte și calitatea lor, să reușim evaluarea ofertelor și finalizarea procedurii până în data de 30 noiembrie”, a declarat city-managerul Beko Tamas. 

În cadrul Marii Asfaltări, vor fi asfaltaţi 31,889 km de străzi şi 173.000 mp de trotuare din Carei și din satul aparținător Ianculești.

”Sunt convins că în urma licitației va fi o economie, adică ne vor mai rămâne bani din credit, pe care îi vom folosi pentru a a asfalta și alte străzi față de cele prevăzute în lista inițială”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

 Fii primul care comentează! despre "Primăria Carei pregătește licitația pentru Marea Asfaltare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asfaltare, infrastructură rutieră
E OFICIAL! Se FINANȚEAZĂ centura municipiului Satu Mare. Urmează un DRUM EXPRES

Închide