FOTO. Primăria informează pietonii pe unde să treacă strada în zona Burdea

intersecția Burdea: sensul giratoriu, montatintersecția Burdea: sensul giratoriu, montat

După consultări cu conducerea Biroului Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale şi a mai multor specialişti, Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a amenaja un sens giratoriu în intersecţia de la Burdea. O firmă specializată a făcut măsurătorile necesare, iar sensul giratoriu a fost amenajat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Este o măsură cu caracter temporar, agenți de Politie supraveghează traficul rutier în intersecție iar semafoarele funcționează pe intermitent.

Informație importantă pentru pietoni: ca urmare a acestei decizii, trecerile de pietoni din această intersecție au fost temporat desființate. Pe fiecare latură a intersecției, la circa 150 de metri distanță există trecere sigură și semnalizată pentru pietoni: pe strada Careiului la magazinul Kaufland, pe bulevardul Octavian Goga în fața bisericii ”Nașterea Maicii Domnului”, pe bulevardul Cloșca în dreptul bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” iar pentru a nu trece intersecța în cel mai aglomerat colț se poate folosi traseul de sub podul Decebal, ocolirea fiind de circa 200 de metri.

”Rugăm cetățenii, pietoni și conducători auto să respecte semnele de circulație și le mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul Primăriei Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Primăria informează pietonii pe unde să treacă strada în zona Burdea"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre intersecția Burdea
intersecția Burdea: sensul giratoriu, montat
FOTO&VIDEO. Intersecția Burdea: sensul giratoriu, MONTAT. Trecerile de pietoni, DESFIINȚATE

Închide