Primăria Satu Mare acuză derapaje etnice: ”Noi am refăcut iluminatul arhitectural”

Fapte nu povești! Primăria Municipiului Satu Mare a refăcut în ultimul an iluminatul arhitectural pentru 11 biserici și monumente.

Primăria Municipiului Satu Mare a refăcut în 2017 iluminatul arhitectural la 11 biserici și monumente arhitecturale din municipiul Satu Mare. Astfel, au fost schimbate surse și aparataje arse din corpurile de iluminat, au fost reglate ceasurile de comutație, refăcute circuitele de alimentare și înlocuite corupurile de iluminat complect distruse la 10 obiective:

– Biserica Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”
– Biserica Greco-Catolică ”Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”
– Turnul Pompierilor
– Biserica Greco-Catolică ”Sf. Nicolae”
– Palatul Episcopal
– Catedrala Romano-Catolică
– Palatul Justiției
– Biserica Reformată cu Lanțuri
– Biserica ”Zarda”
– Biserica Reformată ”Mintiu”

Totodată, a fost realizat iluminatul arhitectural la Biserica Ortodoxă ”Sf. Împărați Constantin și Elena”.

În același timp, în urmă cu două luni a fost demarată achiziția și apoi realizat iluminatul arhitectural la Statuia lui Vasile Lucaciu, care este prevăzut a fi pornit în această săptămână. La mijlocul lunii mai va fi pornit și iluminatul architectural la Monumentul victimelor inundațiilor din 14 mai!

Ce nu spune consilierul județean atotștiutor Adrian Cozma, cu scopul vădit de a provoca conflicte inter-etnice, este că iluminatul arhitectural pentru statuia lui István Széchenyi a fost realizat și finanțat de Fundația Identitas.

Sursa: Primăria Satu MareFii primul care comentează! despre "Primăria Satu Mare acuză derapaje etnice: ”Noi am refăcut iluminatul arhitectural”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTOGALERIE. E oficial! ”Buletinele” și ”Impozitele” mutate în magazinul ”Someșul”

Închide