Primăria Satu Mare NU știe cine sparge ASFALTUL! Firmele care introduc UTILITĂȚILE își fac de cap

Repară, dar lasă dezastru în urma lor! Vorbim despre drumarii contractați de societățile de utilități din municipiul Satu Mare, care nu se mai sinchisesc să readucă trotuarul sau drumul la starea inițială sau să își curețe spațiul de lucru după ce termină lucrările.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, recunoaște că administrația locală nu știe pe cine să ia la răspundere. Și asta pentru că acele firmele care fac lucrările sunt contractate de către furnizorii de utilități, iar Primăria nu ar avea o legătură directă cu acestea.

”Cea mai mare oproblemă este și cu aceste firme care fac intervenții pe carosabil sau pe trotuar și nu știm pe cine să tragem la răspundere. Că noi suntem în relații contractuale cu acei furnizori de utilități, și nu cu firma care execută. Acei operatori contractează firmele de asfaltare care puteți vedea la ce calitate lucrează”, a spus Kereskenyi Gabor.

Primarul a mai declarat că dacă municipiul Satu Mare va avea firma proprie de întreținere a lucrărilor, astfel de probleme s-ar evita. Și asta pentru că s-ar putea ca firmele de utilități să contracteze chiar viitoarea firmă cu capital public.Fii primul care comentează! despre "Primăria Satu Mare NU știe cine sparge ASFALTUL! Firmele care introduc UTILITĂȚILE își fac de cap"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv, asfaltare
Lucrările nu s-au FINALIZAT, dar a apărut PRIMA groapă în asfalt pe Podul Decebal (FOTO)

Închide