Primăria Satu Mare vrea zeci de milioane de euro pentru trotuare și piste de bicicliști

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, vrea să acceseze 26,8 milioane euro prin Programul Operațional Regional 2014-2020 pentru dezvoltarea transportului nemotorizat ( alei pietonale și piste de biciclete), achiziționarea de mijloace de transport în comun hibride sau electrice, respectiv creșterea calității și/sau stării tehnice a infrastructurii rutiere.

“Prin realizarea proiectelor propuse prin aceste două documente strategice, în primul rând se vor reduce emisiile de CO2 și se va crea o infrastructură modernă destinată bicicliștilor și pietonilor. Municipiul Satu Mare este un oraș dinamic, în mișcare, iar Planul de Mobilitate Urbană ne oferă soluții concrete pentru un sistem de transport funcțional, indiferent de modalitatea de deplasare pe care o vor alege cetățenii municipiului“, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Următorul pas pe care Primăria municipiului Satu Mare îl va face este să transmită cele două documente Agenției de Dezvoltare Regională Nord- Vest, care va analiza documentația și va formula un răspuns în acest sens.

3 Comments on "Primăria Satu Mare vrea zeci de milioane de euro pentru trotuare și piste de bicicliști"

  1. Pe care sa parcheze masini? Vezi iesirea din oras spre Carei unde pe pista nou construita stau parcate nestingherite masini,

    View Comment
  2. DOAMNE AJUTA! sa speram ca cineva s-a trezit!

    View Comment
  3. Foarte tare,primăria vrea…Pe când un articol cu primăria care a si realizat ceva? Mai mult decât bune intenții și laudarosenii fara sens,dorim si realizari nu numai intenti

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Iarba a invadat totul pe digul Someșului. Inclusiv zona de picnic

Închide