Primarul Dorel Coica a ajuns în faţa JUDECĂTORILOR. A dat EXPLICAŢII în cazul Hotelului Dacia și a ȘTRANDULUI


Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a fost citat de către magistrații Judecătoriei Satu Mare – în calitate de martor – pentru a da unele explicaţii în cazul situaţiei Hotelului Dacia.

Judecătorii au vrut să clarifice anumite aspecte referitoare la Hotelului Dacia. Mai exact, în dosarul penal cu nr 5537/296/2015, în care Primăria Satu Mare s-a constituit parte civilă și cere daune de peste 700.000 de euro.

“Am fost, întradevăr, audiat. Reprezint Primăria Satu Mare în relaţia cu Hotelul Dacia. Am susţinut punctul de vedere al Primăriei Satu Mare. Clădirea a fost distrusă, din punctul nostru de vedere. Am făcut o expertiză să vedem valoarea reală. Am cerut o expertiză pentru daune morale care au fost realizate. Ne-am constituit parte civilă pentru recuperarea celor 700.000 de euro pe care omul ăsta i-a pricinuit prin degradarea clădirii”, a declarat primarul Dorel Coica.

Inaugurat în 1902, hotelul Dacia din Satu Mare a fost privatizat prin metoda MEBO în 1995, când foştii angajaţi au devenit acţionari.

În 2007, clădirea a fost cumpărată de un om de afaceri din Negreşti-Oaş – Vasile Ţânţaş, care a plătit 1,7 milioane de euro. Noul proprietar s-a angajat să o renoveze şi să o transforme într-un hotel de lux. Însă investiţiile au fost abandonate din cauza crizei.

Edilul șef sătmărean a mai precizat că judecătorii au întrebat și de contractul de concesiune a ștrandului.

”S-a pus și problema ștrandului. M-au întrebat ce s-a întâmplat. eu le-am spus că de un și ceva s-a constituit o comisie prin care s-au analizat contractul de concesiune și că trebuia anulată concesiunea, însă colegii noștri de la UDMR s-au abținut și nu am avut cvorum”, a mai spus Dorel Coica.

 2 Comments on "Primarul Dorel Coica a ajuns în faţa JUDECĂTORILOR. A dat EXPLICAŢII în cazul Hotelului Dacia și a ȘTRANDULUI"

  1. Si Hotelul tot asa ramane(in paragina)???Rusine!!! Szabo ar trebui luat la intrebari!!!!D N A ul doarme??Somn usor!!!!

    View Comment
  2. Expertiza a fost deja facuta in anul trecut de catre arh. Guttmann Szabolcs , specialist in istoria si protectia monumentelor , fost architect sef a municipiului Sibiu !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Dorel Coica are cea mai tare echipă de POSTACI. Kereskenyi Gabor, pe locul doi

Închide