Primarul Kereskenyi: ”Avem proiecte de 28 milioane euro. Nu ne oprim aici”


Primăria Satu Mare a câștigat un nou proiect finanțat din fonduri europene. Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, a semnat contractul de finanțare pentru proiecul transfrontalier prin care va fi extins sistemul de supraveghere video din municipiul Satu Mare.

Astfel, alături de partenerii din municipiul Uzhgorod (oraș înfrățit al municipiului), Satu Mare va beneficia de un buget de 49.224 euro, din bugetul total al proiectului de 109.874 euro. Proiectul este inclus în cadrul Programului Operaţional România – Ucraina, iar perioada de implementare este de 12 luni. Până în prezent în municipiul Satu Mare au fost montate 106 camere de supraveghere.

”Avem proiecte europene în valoare de 28 milioane de euro câștigate pe Programul Operațional Regional, dar nu ne oprim aici, suntem foarte interesați să atragem finanțări europene și prin proiecte. Primul proiect a fost deja câștigat, alte trei sunt în evaluare”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primăria Satu Mare mai are în evaluare trei proiecte transfrontaliere, depuse în parteneriat cu municipiul Uzhgorod. Este vorba de un proiect în valoare de 59.868 euro, prin care va fi dotat Centrul de Excelență Satu Mare, iar printr-un proiect în valoare de 140.268 euro vor fi sprijiniți și promovați meșteșugarii din municipiul Satu Mare.

Totodată, printr-un proiect transfrontalier în valoare de 564.640 euro, Primăria Satu Mare va reabilita Sala Studio a Teatrului de Nord Satu Mare.2 Comments on "Primarul Kereskenyi: ”Avem proiecte de 28 milioane euro. Nu ne oprim aici”"

  1. Proiecte peste proiecte, dar nimic vizibil…unde sunt banii alesilor?

    View Comment
  2. Pana la urma se va vedea si practic acele proiecte numai sa nu fie proiecte ca si Al lui coica

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTOGALERIE. Sătmăreanca care a ajuns la 100 de ani! La mulți ani!

Închide