Primarul Kereskenyi trimite PSD la plimbare. Nu renunță la cei doi viceprimari PNL

Cu toate că persoane din conducerea Organizației Județene Satu Mare a PSD, în special atât fostul președinte Mircea Govor sau oameni apropiați lui, au încercat să îl convingă pe Kereskenyi Gabor să îl pună viceprimar pe Radu Roca – mai nou apropiat al grupului Govor, Kereskenyi a transmis public un mesaj clar: nu renunță la niciunul dintre primarii PNL. Mai exact, Adrian Albu și Doina Feher.

”Eu consider că dacă am dat mâna și mi-am asumat un parteneriat, atunci ar trebui mers cu acel parteneriat până la capăt. (…) La ora actuală, cel puțin la nivelul Primăriei Satu Mare, acest lucru pot să-l accentuez, avem doi colegi viceprimari care lucrează, le-am delegat atribuții importante”, a spus Kereskenyi Gabor la Informația TV.

Radu Roca – președintele grupului PSD din Consiliul Local Satu Mare – care s-a supus aproape necondiționat UDMR, susținând aproape toate proiectele lui Kereskenyi Gabor, cel mai probabil dorind obținerea funcției de viceprimar, a încasat acum o lovitură dură. Toate compromisurile politice pe care le-a făcut – în special votarea în unanimitate (fără obiecții) a bugetului local – au fost de prisos în aceste condiții.

Este interesant de văzut ce se va întâmpla în grupul PSD în lumina acestor declarații ale primarului Kereskenyi Gabor. Dacă se va cere sau nu decontul politic de către cei din PSD față de liderii care au apelat la acest non-combat politic. Este interesant dacă se va schimba și atitudinea consilierilor PSD față de conducerea Primăriei sau majoritatea UDMR-PNL.

2 Comments on "Primarul Kereskenyi trimite PSD la plimbare. Nu renunță la cei doi viceprimari PNL"

  1. Roca e fara loc de munca…ii trebuia un salar..a dat li…. peste tot da degeaba..bravo domnule primar..

    View Comment
  2. Asa le trebuie celor de la PSD. toata lumea le-a zis ce fel de om este Kereskeny dar ei nu si nu. acum sa ii vad pe bravii reprezentanti, alesi numai unul si unu, ai PSD-ului din Satu Mare cum dreg busuiocul. Oare de ce si-a anulat Dragnea vizita in Satu Mare? pun si eu o intrebare.
    Dupa parerea mea, in continuare au sa sustina UDMR-ul si PNL-ul pentru ca au interese “economice” comune. au oameni “finantatori” ai PSD-ului puse in functii banoase, oameni care daca sunt schimbati nu mai vin cu parandaratul la partid. zic.
    asa ca in continuare nu o sa avem o opozitie reala si puternica in consiliul local.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Proiectul tehnic pentru al treilea pod, aproape gata. Primarul spune că a găsit bani pentru construcție

Închide