Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul morții lui Tudor Niream

Anchetatorii au și primele concluzii în cazul morții lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani care a dispărut de la domiciliul din Sălaj acum două luni de zile. Potrivit informațiilor PresaSM, Tudor a murit înecat. 

Polițiștii au primit din partea medicilor legiști concluziile preliminare în cazul morții adolescentului Tudor Tiream. Tânărul a murit înecat, spun specialiștii în medicină legală.

“Concluziile preliminare ale medicilor legiști sunt asfixiere mecanica prin înec,” potrivit informațiilor primite de PresaSM.

Anchetatorii așteaptă elaborarea unui raport de expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un omor sau despre un suicid.

”Urmeaza a fi elaborat un raport de expertiza medico legala pentru a clarifica si celelalte obiective impuse de organele de urmarire penală”, se mai arată în sursa PresaSM. 

Trupul copilului dispărut de acasă în urmă cu câteva luni a fost zărit astăzi pe lacul Vîrşol de către o persoană care lucra la baraj. Bărbatul a alerat imediat autorităţile, iar pompieri au reuşit să extragă copilul din apele lacului, iar hainele acestuia corespundeau cu cele purtate de Tudor în ziua dispariţiei.

Pompierii şimleuani au fost cei care au reuşit să extragă trupul copilului la suprafaţă.

Tudor Niream, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, Salaj, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil.

Fii primul care comentează! despre "Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul morții lui Tudor Niream"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre înecat
FOTO/VIDEO. O nouă dramă pe Someș. Un tânăr s-a înecat

Închide